AlexScrie.Ro

La frizerie #3

stupidity-276x300Dacă în anterioarele două articole (1,2) cu experiențele mele de la frizerie am scris doar despre ceilalți clienți, acum vreau să mă leg puțin și de o doamnă frizeriță care știe să facă „mucii hățuri”.

Când am ajuns acolo, fetele erau foarte plictisite, una își făcea sprâncenele, iar cealaltă stătea pe scaun, nu aveau alți clienți. M-am dus la cea liberă, am zis să nu o deranjez pe sprâncenată. Îi spun clar: „vreau și eu să mă tundeți scurt pe părți și sus puțin din foarfecă, dar nu mult, vreau să-l ridic”.

Se pune hotărâtă pe treabă și ajunge la partea cu foarfecele. Bagă mână în părul meu și mă întreabă cât îl vreau de mare, i-am arătat cât și începe. Trece odată cu foarfecele și tunde cam cât era în plus față de cât îi arătasem eu. Credeam că a terminat, era cum îmi doream. Șterge puțin foarfecele și-l mai bagă odată în capul meu, am crezut că vrea să mai retușeze câte ceva, dar nu.. mai tunde puțin din păr. Nu aveam ce să-i mai zic. Termină și vrea să se mai apuce odată de aceeași treabă… o opresc și o întreb politicos: „Cum v-am arătat eu că vreau să fiu tuns? Cât am arătat că vreau să fie de mare și cât e?”, ca ea să-mi zică un sec „trebuia să-mi spui de la început”. Ți-am spus tâmpito!

Acum stau cu 2 pe margine și cam… 3 sus. Nu pot să-l așez deloc, este prea scurt. De perciuni nu mai zic nimic…

Cine dracu’ angajează o proastă ca asta?

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Nasol. Probabil as fi cerut banii inapoi.
    De, oameni ingusti la minte, ce sa le faci…
    Eu ma tund acasa. Este mult mai practic si ieftin, din punctul meu de vedere.

  • Hahaha! La frizerie e ca la mâncare, fiecare cu gustul lui. Trebuie să găsești pe cineva care te tunde după cum îți place și apoi să mergi la acela/aceea. 🙂

    • Ma tund la aceeasi frizerie de vreo 2 ani, pana acum ma tundeam la “sprancenata”, dar daca era ocupata…

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.