La ce trebuie să fii atent atunci când folosești bărcuța de plantat

Bărcuța de plantat este dispozitivul salvator pentru persoanele pasionate de pescuit și care asigură o plantare precisă în locurile greu accesibile pentru lansările clasice.

Mai departe, am pentru tine o listă alcătuită din cele mai utile trucuri care să te ajute să profiți de beneficiile bărcuței de plantat pentru o experiență superbă de pescuit.

Bateria navomodelului de plantat trebuie încărcată complet înainte de a porni la drum.

Protejează bărcuța de umezeală și mucegai

Cu siguranța că preferi să te bucuri de o asemenea investiție pentru o durată cât mai lungă. De aceea, ai grijă ca sistemul de electricitate să nu fie pătruns de umiditate. După fiecare sesiune de pescuit, curăță bărcuța și depoziteaz-o într-un loc uscat și sigur. Desigur, există și categorii de bărcuțe de plantat care sunt dotate cu sisteme de protecție împotriva climei nefavorabile. Însă, ‘’colaborarea’’ pentru timp îndelungat depinde în primul rând de tine, ca utilizator.

De fiecare dată când ai folosit barcuta de plantat, ține minte să verifici în detaliu dacă există umezeală în interior. Caută un spațiu pentru depozitare în care să nu pătrundă ploaia,umezeala deoarece riști să scurtezi zilele bărcuței. Radiotelecomanda nu este waterproof și cel mai sigur se deteriorează în scurt timp dacă nu e ferita de umezeală. Dacă nu dispui de un spațiu interior pentru depozitare, atunci acoperă bărcuța cu o plasă specială waterproof pentru a-i conferi protecția necesară.

Curățarea elicei

După ce ai verificat ca umezeala să nu fi ajuns în interior, unde ar putea degrada piesele, apucă-te să verifici cu minuțiozitate elicea. Cel mai adesea, această componentă prinde bucăți de tufe, stuf, frunze și riscă să rămână blocată. Ai grijă de elice și în timpul sesiunii de pescuit pentru ca aceasta să nu se blocheze în vegetația ajunsă sub apă.

Bărcuțele de plantat sunt o investiție care te ajută pe parcurs să economisești timp. Ambarcațiunea se poate utilizeaza alături de un sonar. Acest component îți oferă date precise în legătură cu solul subacvatic, adâncimea apei, precum și zonele precise unde se află pești. Rezultatul este afișat în timp util pe ecranul LCD care permite cartografierea lacurilor, râurilor sau iazurilor, după caz. Dacă ți-am trezit curiozitatea, atunci intră pe acest site și obține informații detaliate de specialitate în legătură cu tipul de bărcuță pentru plantat care să poată servi cu succes nivelului tău de experiență ca pescar, tabieturilor și nevoilor personale.

Bărcuța de plantat este un dispozitiv acționat cu ajutorul unei radiotelecomenzi și este destinată pescuitului la crap, știucă sau somn. În funcție de nivelul de experiență al pescarului, preferințe (pescuit noaptea, etc.), acest dispozitiv se găsește pe piață într-o varietate de modele, prevăzute cu funcționalități diferite, GPS, luminițe LED față-spate, plus multe altele.

Alege o bărcuță de plantat, transformă curiozitatea în pasiune și împărtășește cu noi experiența locurilor în care te-ai plimbat și oferă-ne imagini cu capturile la care ai ajuns.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.