L-A SERAL e bun și mult prea fresh pentru YouTube-ul românesc

BRomania, Vali Dobrogeanu și comedianții care sunt acum pe val în țărișoara noastră chiar produc un conținut bun pentru YouTube, ori au înțeles că se poate mânca o pâine frumoasă de acolo, dar e nevoie de ceva fresh, ori băieții ăștia s-au pus la treabă. Pe primii doi nu i-aș încadra tot la comedianți pentru că-mi par ceva mai mult de atât.

Ce nu-mi place este că nu sunt încurajați să producă în continuare, pentru că la un conținut de acest gen este nevoie de investiții pe actori, pe filmări, pe orice, iar câteva click-uri acum la început nu sunt suficiente. Mă gândesc că vor apărea și produse plasate, dar după ce dovedesc că marfa lor chiar vinde. Și când vinde? Cei mai urmăriți sunt tot cei cu hâț care nu fac nimic, dar se filmează continuu, țipă mult, pun clickbait-uri idioate și cam atât.

L-A SERAL a început tare, cu un prim episod genial, râs continuu și cu glume bune, iar apoi s-a mai domolit într-o poveste interesantă. E ceva fresh, e bun de urmărit și merită toată atenția noastră. Lucrurile de acest gen au nevoie de atenție pentru a se dezvolta, altfel rămânem cu hâțuri și alte mizerii de vlog-uri din care nu înțelegi nimic.

Actori – Matei Dima, Dan Badea, Ionuț Rusu, Ada Condeescu, Ruxy Ghimp și alții. E o gașcă mișto.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.