KidsCare vine si in ajutorul mamelor. Iata cum

Sa fii mama poate ca este unul dintre cele mai bune si mai frumoase atributii pe care le poti avea ca femeie in viata. Dar ca si orice alt statut care vine la pachet cu avantaje si bucurii, nu este simplu deloc. Noptile nedormite si grijile isi spun cuvantul la un moment dat si asta nu este tot.

Mai sunt si durerile care incomodeaza, alaturi de indispensabilitatea copilului de mama, in cazul in care alapteaza. Fiecare persoana are nevoie la randul ei de un ajutor. Acesta poate veni pentru mame de la kidscare.ro. Acesta este magazinul online care dispune de articole esentiale pentru copii, dar si de produse pentru mamici.

Kidscare.ro – categoria pentru mame

Poti gasi la kidscare.ro lucruri esentiale pentru mamici, in special pentru primele luni de maternitate si anume diverse tipuri de pompe pentru san. Acesta poate fi obiectul care o ajuta pe mama sa obtina laptele necesar daca trebuie sa plece cateva ore de langa cel mic si poate pregati inainte masa acestuia.

Una dintre variantele preferate de mamici este pompa de san electrica. Aceasta simplifica munca si reduce din durere. Daca cel mic nu mananca la timp, pieptul incepe sa fie prea tare si sa incomodeze femeia. Din acest motiv, in orice moment poate folosi o pompa de acest gen care stocheaza laptele matern in sticlute sau pungi speciale, ce pot fi consumate mai tarziu. Acestea pot avea 15 niveluri de aspiratie si 3 frecvente, in functie de model. Acest aspect face ca fiecare sa isi seteze aparatul in functie de propriul corp si necesitati.

Tot aici cele interesate pot gasi pompe manuale, alaturi de acele pungi de stocare, tampoane pentru sani, set de cupe si cam tot ceea ce au nevoie pentru alaptare.

Aparate pentru sanatate

Alaturi de acestea poti gasi si aparate de aerosoli care sunt din ce in ce mai cautate de parinti. Un umidificator sau chiar purificator de aer este necesar in camera bebelusului, pentru ca acesta sa respire un aer curat, lipsit de diverse mirosuri si factori nocivi. Tot pentru acasa ai nevoie si de un termometru cu care sa masori temperatura celui mic, in caz ca starea sa de sanatate este ingrijoratoare.

Poti gasi aici chiar si o lampa impotriva depresiei care lumineaza camera la aceeasi intensitate indiferent de anotimp si moment al zilei. Nu afecteaza pielea deloc si influenteaza pozitiv starea de spirit.

Toate acestea, alaturi de multe alte produse potrivite si necesare pentru bebelus sunt disponibile pe site la kidscare.ro. Acceseaza site-ul si alege ce ai nevoie.

Contact:

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.