Jocurile, bun remediu împotriva stresului

Am trecut în ultima perioadă prin mai multe probleme (dacă le-aș putea numi așa, am trecut deja peste ele și acum mi se par niște lucruri mărunte), deci am simțit stresul la o intensitate destul de apăsătoare. Singurul remediu împotriva lui nu erau doar plimbările și ieșirile cu prietenii, ci și jocurile online.

în fiecare seară, înainte să adorm, pentru a nu mă mai gândi la probleme, am ales să joc jocuri logice, care-mi pun mintea la contribuție și-mi țin concentrația într-un anumit punct. Astfel adormeam fără niciun stres, ci doar cu gândul la jocurile descoperite. Jocurile logice sunt interesante pentru orice categorie de vârstă. Nu sunt deloc plictisitoare, ba dimpotrivă, sunt foarte antrenante și-ți pun mintea la treabă la cel mai serios nivel, dar totodată, sunt extrem de distractive și amuzante.

După o oră de astfel de jocuri, căutam altele, ca să mai schimb puțin nișa, astfel am descoperit cele mai noi jocuri lego city poliție, jocuri care mi-au adus aminte de copilărie. Bineînțeles că atunci nu erau lego, ci niște forme mai mari și mai puțin ingenioase pe care le numeam „cuburi”, iar modurile în care noi ne puteam juca cu aceste piese erau mai puține decât a copiilor din ziua de azi cu aceste lego. Este benefic de cele mai multe ori să stai să-ți amintești anumite lucruri din trecut care-ți fac bine, o să observi că înainte erau mult mai ușor de mulțumit.

Jocurile online sunt folositoare. Am ajuns la concluzia asta când am conștientizat că eu scap de stres cu ajutorul lor, chiar dacă nu mai sunt un puștan de 10-12 ani căruia îi pare interesant orice joculeț online. Am văzut multe jocuri de când am descoperit internetul, dar nu toate îmi plac, ci doar cele care-ți pun mintea puțin la încercare.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.