Iulian Grecu, bine ai revenit în blogosferă!

computer-internet-laptop-relax-starbucks-Favim.com-114811_largeE primul articol de acest gen de pe acest blog, dar îl scriu cu foarte mult entuziasm. Îmi place să cred că am prieteni în online, probabil cel mai bun dintre ei este Iulian Grecu. Spun asta pentru că vorbesc des cu el și ne ajutăm pe cât posibil, mai ales el pe mine.

Iulian a revenit în blogosferă cu IulianGrecu.biz, un blog cu un design plăcut și diferit față de ce este în blogosferă. Sunt sigur că o să facă o treabă bună, scrie foarte bine din punctul meu de vedere și are foarte multe de spus în online. A experimentat mult și a învățat din asta. Îmi dă mereu sfaturi, din toate domeniile, sper să facă asta și pe blog cu cititorii lui. Dacă o să se țină de treabă, cu siguranță o să ajungă foarte sus cu acest blog. A mai avut astfel de proiecte promițătoare, dar a renunțat de cele mai multe ori, de data asta a promis că nu o să procedeze la fel și vreau să-l cred.

Dacă Lucian a fost primul comentator de pe blogul lui, eu sper să fiu primul blogger care-l recomandă pe Iulian de la IulianGrecu.biz.

La cât mai multe articole și să ne citim cu bine peste ani!

8 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.