Istoria În Lumea Virtuală

video-cea-mai-tare-farsa-din-istorie-om-normal-transformat-in-erou-de-jocuri-pe-pc-mentalistul-care-a_1_size1Am participat astăzi la un concurs numit „Istoria în lumea virtuală”, concurs ce mi-a lăsat un gust amar, este al doilea an când particip dar nu am reușit să înțeleg ideea concursului. Anul trecut am făcut un blogspot plin de briz-briz-uri care nu a prins deloc, nu a fost apreciat, dar mă așteptam la lucrul acesta. Anul acesta am participat un site mult mai complex, cu hosting și domeniu, nimeni nu mai avea așa, mulți au venit cu html-uri din alea simple, au descărcat un template gata făcut și ei au modificat după bunul plac.

Un prieten a participat cu un site făcut pe o platformă care-ți dădea totul de-a gata și site-ul lui a fost apreciat, a primit chiar premiul doi. Ce mă deranjează pe mine este că nu se apreciază munca, când am spus juriului cum am făcut site-ul se uitau urât la mine când am zis CMS (Content Management System), mi-a luat puțin să le explic. Pun pariu că nici o persoană din juriu nu știu să facă nici măcar un site pe o platformă care îți oferă toate pe tavă.

Am luat doar mențiune, dar știu că site-ul meu a fost mai bun ca toate cele care au fost înaintea mea. Am rămas oarecum cu un regret, îmi pare rău că nu mi s-a apreciat munca. Nu dau link la site-ul meu pentru că nu vreau să fac foarte multe link-uri externe acestui blog.

7 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.