Ion Oncescu – Un Sportiv Model

ion-oncescuIon Oncescu pare un tip de nota 10, acest lucru nu reiese doar din materialul pe care vreau să vi-l prezint astăzi, ci și din multele ieșiri în media ale sale. Printre zecile de glume proaste ale lui Bordea, Oncescu se remarcă prin limbajul fluent și atitudinea liniștită.

Se poate observa încă din primele dialoguri pe care el le are că este un tip citit și trecut prin școală. Documentându-mă pentru acest articol, am aflat că Ion a absolvit Facultatea de Jurnalism și Academia de Studii Economice Internaționale de Afaceri din București.

Mulți spun, am chiar și un coleg în clasă care face sport de performanță și cunoaște bine ce zic, că sportivii, în general, sunt proști. Eu mă bucur să văd că sunt și sportivi care au o bază, sportivi ghidați de cap, ce pot face și altceva înafară de sportul practicat, asta în cazul unei accidentări. Sincer să fiu, nu sunt mulți ca el, cunoscute fiind în acest sens materialele cu fotbaliști ce nu știu să lege două cuvinte pentru un interviu din finalul unei partide.

Cult, modest, foarte calm și inteligent, Ion Oncescu este modelul perfect pentru orice tânăr ce vrea să urmeze un sport, să facă performanță și să ducă numele țării noastre și peste granițe.

3 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.