Invertorul de sudură: beneficii și preț

Cei care sunt pasionați de bricolaj cunosc faptul că și lucrările mici de reparații au nevoie de aparate de sudură fiabile care să asigure productivitate ridicată.

Un aparat sudură invertor este o alternativă pentru care optează mulți dintre cei cărora le place să își petreacă timpul meșterind prin curte. Iar acest lucru nu este de mirare având în vedere numeroasele avantaje pe care le aduce un invertor de sudură.

Atât consumul redus de energie electrică cât și versatilitatea sa ce îi permite sudorului să lucreze cu orice tip de electrod – bazici, inox, fontă – îl clasează pe lista de achiziții preferată a cumpărătorilor care se află în căutarea celui mai bun aparat de sudură.

Ce beneficii aduce un invertor de sudură profesional

Alegerea unui invertor de sudură profesional care să se ridice la cele mai înalte standarde ale calității asigură lucrării un randament ridicat și o mare stabilitate.

În zilele noastre, invertoarele de sudură profesionale pot fi conectate cu sisteme computerizate, automatizate, oferind posibilitatea reglajului parametrilor de sudare prin intermediul calculatorului.

În plus, un invertor de sudură de calitate presupune un consum redus de material și poate fi alimentat cu energie electrică la prize convenționale casnice de 220 V.

Invertoarele de sudură profesionale cu uz industrial pot fi utilizate atât în construcții, pe șantiere, cât și în lucrări și reparații din industria alimentară, auto sau alte domenii.

Cum funcționează un invertor de sudură?

Dispozitivul electric ce permite transformarea curentului continuu în curent alternativ și invers poartă numele de invertor de sudură. Oferind o amorsare și o dezamorsare excelentă, invertorul de sudură are o gamă variată de aplicații care conferă suduri de excepție.

Spre deosebire de aparatele tradiționale (transformatoarele de aluminiu și cupru), invertorul utilizează o tehnologie pe bază de silicon și oferă posibilitatea de sudare cu electrozi non-consumabili.

Invertoarele de sudură asigură calitatea lucrărilor complexe

Invertoarele de sudură sunt utile atât pentru lucrările profesionale în domeniul de construcții sau în atelierele de reparații, cât și pentru lucrările casnice. În zilele noastre, producătorii de top optimizează în mod constant produsele.

Așadar, aparatele moderne de astăzi oferă suduri fine, durabile și fără imperfecțiuni. Utilizând un invertor de sudură performant vei putea duce la capăt lucrări complexe și de calitate.

Cauți invertoare de sudură? La DeTop găsești cele mai bune oferte

Dacă te afli în căutarea unui magazin online specializat în aparate de sudură cu oferte de preț avantajoase, poți apela la DeTop.

Compania este apreciată atât pentru varietatea aparatelor de sudură și a accesoriilor potrivite pentru sudat, cât și pentru calitatea produselor.

De asemenea, echipa DeTop vine în ajutorul tău dacă ai nevoie de servicii de mentenanță sau de consultanță.

Invertorul de sudură STI202 de la Miller Electric

Printre cele mai căutate invertoare de sudură ce pot fi achiziționate de pe site se numără Invertorul de sudură STI202 marca Miller. Fiind extrem de portabil și având o gamă de curent 5-200 A pentru utilizarea cu electrozi de până la 5 mm, acest tip de invertor de sudură previne lipirea electrodului sau contaminarea sudurii prin creșterea automată a amperajului.

În funcție de aplicația necesară, aparatul permite modificarea caracteristicilor ale arcului de sudură. Dispozitivul invertor poate fi achiziționat la un preț redus de la aproximativ 6200 RON la 5 600 RON.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.