Intretine masina cum trebuie – de ea depinde confortul tau si nu numai!

Nu esti genul care sa tina prea mult o masina, insa in medie un an iti este prietena la drum lung. Romanii sunt obisnuiti cu variantele second hand, pentru ca achizitiile de acest gen sunt mai accesibile. Totusi trebuie sa iti asumi din start faptul ca vei avea constant investitii de facut. Ajungi sa fii un bun prieten cu mecanicul. Si de preferat ca aceste vizite dese la service sa includa si preventia.

Schimb de ulei si anvelope noi

In aceasta perioada, daca pana acum nu ai reusit, te preocupi de schimbarea anvelopelor. Daca nu ai cele de tip all seasons atunci ar fi bine sa nu mai circuli cu cele de iarna. Nu doar ca le strici inutil, insa nici nu sunt recomandate la temperaturi mari.

La Piesenoi.ro vei gasi anvelopele necesare. Faci un simplu search si filtrul activ din pagina iti prezinta ofertele. Ai variante de la producatori de top, de la Goodyear spre exemplu, insa si de la cei de nivel economic, de nivel mai accesibil.

Stiai ca de calitatea anvelopelor se leaga si consumul masinii, nu doar randamentul acesteia de a raspunde rapid la frana, avand aderenta corespunzatoare? Ai tot interesul sa cauti ceva de calitate. De asemenea, un schimb de ulei este recomandat cel putin de doua ori pe an. Alege filtrele necesare si uleiul potrivit masinii tale din stocul disponibil la piesenoi.ro.

Pentru a intelege mai mult si mai bine despre e-shopul mentionat vezi si acest articol.

Piese noi, originale sau aftermarket

Cate masini sunt, tot atat de multe variante de piese auto. Daca iti doresti sa gasesti variante mai ieftine, intrucat bugetul este unul ce te constrange, ai mereu o alternativa la piesele originale. Nu, nu trebuie sa te privezi de calitatea lor si sa recurgi la ceva second hand, ci sa alegi pe cele aftermarket. Sunt cele compatibile cu masina ta, nu originale si implicit ca poate nu la fel de durabile ca cele originale pe care le recomanda un producator.

Fie ca preferi pe cele originale sau pe cele aftermarket, ai aici acea varietate de piese, dar si de preturi care sa te multumeasca. Investitiile in autovehicul sunt mereu neplacute pentru ca te lasa fara mijloc de transport, interventiile la service dureaza, uneori chiar si zile bune daca mecanicul in cauza este foarte cautat. Asadar, nu vei dori sa prelungesti timpul efectiv pana cand vei putea avea masina reparata.

Comenzile sunt posibile exclusiv online.

Contact: [email protected]

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.