Insomnia o tratezi cu relaxarea minţii şi corpului – află despre fotoliu de masaj Masatto

Insomnia poate avea numeroase cauze. Nu poți trata în sine starea de nesomn, ci trebuie să găsești sursa acestei situații. Așadar nu prefera medicamentația pentru a-ţi induce somnul. Studiile arată că masajele pot fi eficiente în acest sens.

Creezi o iluzie a salvării când consumi diverse suplimente sau medicamente. Acestea au efecte de scurtă durată. Insomniile însă se pot reîntoarce în viața ta, la fel de brusc precum au apărut. Află cum te poate ajuta terapia prin masaje!

Relaxează-te fără efort, în fotoliile de masaj de la Masatto!

Este mai simplu decât crezi! Un fotoliu masaj nou poate contribui activ la îmbunătățirea somnului. Asta pentru că acționează cu intensitate și fermitate ce pot fi reglate, masează profund și te eliberează de durere, stres, de contracturi musculare mai ales. Este o terapie eficientă pentru corp, fizic, dar și pentru psihic.

  • Program de reflexoterapie – stimulează circulația, masează tălpile, acolo unde sunt centri nervoși ce corespund organelor interne.
  • Presopunctura, cu pernele de aer din dotare așezate strategic în anumite puncte ce masează concomitent toate zonele, de la brațe la umeri, gambe de asemenea.
  • Masajul genunchilor, cu sistem de încălzire inclus în această zonă, astfel încât să ai parte de o terapie full body. Acesta este Sirius spre exemplu.
  • Sistem zero gravity – înclină corpul în poziția perfectă pentru a fi masat și pentru ca tensiunea asupra anumitor puncte corporale, mai ales asupra coloanei să nu mai existe.
  • Ionizator de aer inclus – descoperă-l pe Dominus. În timpul masajelor ionii negativi vor purifica aerul astfel încât tu să respiri aer proaspăt și sănătos. Este ideal pentru cei sensibili și cu alergii mai ales.

Așadar, masajele complexe și programele diversificate – manuale și automate – te vor ajuta să pășești în lumea relaxării. Este adevărat că ar putea să te revitalizeze și să simți că ai ai multă energie ca oricând. Alege tipul de program optim pentru momentul zilei. În cazul celor cu insomnii recomandarea este refreshing nap.

Poți testa!

Ai șansa să testezi, să încerci fotoliile Masatto, pentru a te convinge că experiența masajului este realmente ceea ce promite să fie. Poți face asta în showroom-urile din țară, unde consilierii Masatto te vor ghida să faci o alegere benefică pentru tine!

Contact:

București

Str. Erou Iancu Nicolae, Nr. 97

Str. Costin Nenițescu, Nr. 14

+40 756 478 789

[email protected]

(articol sponsorizat)

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.