Ce au însemnat Zilele Culturale ale Municipiului Vaslui 2018 pentru mine..

Zilele Culturale ale Municipiului Vaslui 2018 au reprezentat pentru mine o experiență pe care nu o voi uita, nici dacă îmi propun asta. Consider că este cel mai important eveniment prezentat de mine, un eveniment din care am învățat enorm, din care mi-am dat seama unde trebuie să mai lucrez, un eveniment în cadrul căruia am cunoscut foarte mulți oameni frumoși, iar cel mai important.. un eveniment care m-a făcut să-mi iubesc, din nou, orașul.

Au fost 4 zile în care m-am simțit minunat pentru că am făcut ce-mi place. Chiar dacă nu am fost cel mai bun, chiar dacă nu am pronunțat foarte clar unele cuvinte, chiar dacă am avut bâlbe, mi-a stat cravata ciudat sau am ținut microfonul greșit uneori, AM EVOLUAT și asta mă bucură enorm.

Da, a fost o provocare și a meritat.

Am trecut noaptea trecută, după finalizarea evenimentului, din nou pe la scenă, nu pentru că mi-am uitat ceva, ci pentru că experiența asta a însemnat mult pentru mine și știu că o să-mi fie dor să trăiesc din nou emoțiile astea..

Echipa Primăriei Vaslui…

Sunteți niște oameni minunați, o echipă tânără și serioasă, pe care i-am simțit foarte apropiați, chiar dacă am fost la primul contact cu fiecare dintre voi. Am împrumutat mult din starea voastră, erați mereu lângă scenă, mereu cu zâmbetul pe buze, mereu cu un compliment care să ne motiveze, mereu foarte atenți. Vă mulțumesc pentru încrederea acordată!

Publicul din Vaslui…

Am repetat în fiecare seară de eveniment asta.. vasluienii sunt niște oameni frumoși care știu să se distreze. Nu credeam că o să simt vreodată cum părul de pe mâini îmi ridică sacoul. Poate nu este cea mai potrivită și elegantă expresie, dar am trăit asta ori de câte ori publicul interacționa cu noi. Vă mulțumesc pentru că ne-ați transmis din starea voastră, ne-ați încărcat cu energie și nu puteam să nu zâmbim la fiecare contact cu voi!

Momentele în care tot Centrul Civic Vaslui era plin de luminițe sau stegulețe ale României au fost de-a dreptul copleșitoare. Fiecare artist, mai mare sau mai mic, a rămas cu o părere superbă despre orașul nostru, datorită VOUĂ!

Echipa Sens Music…

Tare îmi sunteți dragi, moldovenilor! Foarte atenți cu domnișoarele frumoase și mereu puși pe glume, momentele din spatele scenei au fost mai amuzante cu voi.

Foto – Emilian Mitrea

Maestre, ai făcut niște poze ce-ți taie respirația.. Îmi pare foarte bine că te-am cunoscut și sper să ne mai întâlnim și la alte evenimente, fiecare dintre noi făcând ce ne place nouă mai mult. Mult respect, prietene!

Artiștii prezenți la #ZMV2k18

Oameni obișnuiți, lipsiți de aere de vedetă și foarte talentați. Am urmărit cu atenție fiecare moment al vostru, trupă de dans, ansamblu, soliști cunoscuți sau la început de drum. Apreciez profesionalismul și am rămas impresionat de tabieturile fiecăruia dintre voi de dinainte de a urca pe scenă, momentele voastre de concentrare, urările de bine și încurajările adresate partenerilor. Cât despre prestație.. mă înclin!

Andreea Roiu…

Te-am lăsat aproape de finalul acestui articol pentru că îmi vine cel mai greu să scriu bucata asta…

Îți mulțumesc din suflet, în primul rând, pentru prietenia asta frumoasă și productivă. Mulțumesc pentru fiecare sfat, pentru fiecare moment în care m-ai ascultat, pentru fiecare glumă, părere, zâmbet, vibe. Mai apoi, îți mulțumesc pentru că m-ai propus să prezentăm împreună acest eveniment atât de important pentru amândoi, ne doream de mult timp să evoluăm împreună și datorită ție s-a întâmplat la un nivel ridicat. Nu a fost așa cum ne gândeam noi că o să fie.. a fost mai frumos de atât. Nu în ultimul rând, îți mulțumesc pentru stările prin care ai trecut, de la emoții la siguranță, de la stres la liniște, de la oboseală la relaxare.

Andreea, ai fost superbă din toate punctele de vedere și mi-a făcut mare plăcere să colaborăm. Te apreciez enorm pentru că ești tu! Sper din tot sufletul să ajungi să îți atingi cel mai înalt obiectiv pe care ți l-ai impus, să rămâi mereu aceeași persoană optimistă și să îți folosești zâmbetul tău minunat mai des! Sunt sigur că Zilele Culturale ale Municipiului Vaslui 2018 au reprezentat debutul unei colaborări de succes în ceea ce privește pasiunea noastră de a prezenta evenimente.

Ultimii noștri pași de pe scenă au fost rari și lenți, justificând astfel pasiunea și plăcerea cu care noi am evoluat pe acea scenă..

GALERIE FOTO

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.