Ingrijiri paliative Botosani – citeste aici despre clinica Sfantul Nicolae

Situatia nu este deloc roz pentru acele persoane care au rude ce sunt grav bolnave. Nu este deloc usor sa fii mereu pe faza si sa ai capul plin de ganduri ca in orice moment s-ar putea sa se intampla ceva si ca niciodata nu iti vei mai vedea rudele. Daca esti prins cu munca si cu acele activitati extra si simti ca nu mai poti avea grija asa cum trebuie de ruda ta, atunci poate ar fi bine sa apelezi la un personal specializat. Clinica Sfantul Nicolae este cea clinica la care poti apela daca iti doresti ca apropiatul tau sa primeasca atentie si grija din partea unor medici dedicati.

Pentru ingrijiri paliative Botosani poate ar fi cazul sa iei legatura cu un membru al clinicii si sa intrebi care sunt conditiile, asta daca te intereseaza in mod special. Se vorbeste mai frecvent despre serviciile medicale de ingrijire paliativa in cazul pacientilor diagnosticati cu forme grave de boala, printre care cancer, boala Parkinson sau scleroza multipla. Si pentru cei cu boli cardiovasculare sau accidente cerebrale vasculare, nici acestia nu sunt lasati la o parte.

  • Ce presupune ingrijirea paliativa, mai pe intelesul tuturor

Pe langa tratament, asistarea pacientului in decursul tratamentului, dar si a terapiilor indicate, ingrijirea paliativa presupune si modalitati de controlare a durerilor. Suportul emotional acordat pacientilor este si el important. Multi dintre ei nu stiu cum sa gestioneze sau cum sa se impace cu unele vesti crunte. Daca, la momentul de fata nu mai reusesti sa faci fata si consideri ca ai nevoie de ajutor in plus, atunci clinica Sfantul Nicolae este o solutie potrivita.

Clinica Sfantul Nicolae este singura clinica de acest fel aproape de cei care locuiesc in apropierea Botosaniului sau Sucevei. Sunt disponibile 50 de locuri pentru pacienti, asadar nu se pune problema spatiului restrans. De asemenea se ofera si servicii medicale in ambulatoriul de specialitate, asta pe langa internari.

  • Detalii despre costuri

Daca sunt intrebari legate de costuri sau de tarife este mai bine sa iei legatura cu un membru al clinicii. Fiecare caz este unul unic, diferit pentru ca si persoanele sunt unice, chiar si boala se manifesta diferit. Toti pacientii au parte de o ingrijire speciala, medicala si emotionala totodata. Echipa este una dedicata si specializata, conteaza in mare masura ca aceasta sa fie una cu experienta practica, astfel incat ce tine de ingrijirea paliativa nu reprezinta o noutate. Abordarea va fi una corecta de fiecare data, una empatica astfel incat aceasta perioada din viata ta sa fie usoara.

Mai multe detalii despre Clinica Sfantul Nicolae se pot afla din cadrul site-ului oficial clinicasfantulnicolae.ro. Acolo poti sa vezi si poze. Ia initiativa si apeleaza la ajutor profesional daca simti ca situatia aceasta te depaseste si nu ai cum sa ii faci fata. Acest personal te ajuta cu sprijinul emotional si practic pentru a face fata cazurilor grave, acelor situatii pe care nu le mai poti controla.

Contact:

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.