Infografic: Pensule de machiaj

Infograficul de mai jos vă explică clar care tipuri de pensule pentru machiaj sunt folosite mai puțin și din ce cauză.

Sunt mai puțin folosite nu pentru că nu sunt la fel de bune ca cele întâlnite peste tot, ci pentru că sunt mai profesionale și sunt folosite de cele mai multe ori în saloanele make-up-artiștilor.

Tot infograficul de mai jos vă învață cum să vă alegeți pensulele pentru make-up și care dintre acestea sunt cele mai folosite de către femeile din România și Europa. Aflăm că România stă destul de bine la capitolul achiziții de pe internet când vine vorba de machiaj și truse pentru machiaj. Suntem înaintea multor țări mult mai dezvoltate ca a noastră, deci româncele știu să se îngrijească și sunt și foarte comode, aleg varianta cea mai ușoară și ieftină. Da, de cele mai multe ori, produsele de pe internet sunt mult mai ieftine decât aceleași produse întâlnite în magazinele fizice.

Tot această statistică dă dovadă că nișa aceasta este destul de dezvoltată la noi în țară și femeile noastre au de unde alege.

Deoarece s-a observat o creștere de interes pentru pensulele de machiaj, infograficul de mai jos vă arată exact ce tip de pensule să alegeți și care dintre acestea vi se potrivesc cel mai bine.

Infograficul este realizat de colegii de online de la eyeslipsface.com.ro cu ajutorul infogr.am.

screenshot-infogr.am 2014-10-21 10-59-21

Un comentariu

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.