Încurajare Pe Mail

WriterAm primit un email frumos, o încurajare și ceva care mă face să continui, pe lângă statisticile pe care blogul le are după numai câteva săptămâni de când este online. Îmi pare rău că tipul care mi-a trimis respectivul mail nu s-a semnat, vroiam să-i mulțumesc tot pe mail, dar dacă nu se poate o să o fac aici.

E super blogul,e ok themă,așteptăm mai multe posturi.

Am spus că designul site-ului e doar… ok.Știu că toți vor să fie ceva simplu,dar toți greșesc.
Dar tot timpul ceva nou și complex câștigă în fața celui mai simplu.

Doar un sfat… 🙂 Baftă..

Acest mail l-am primit de la un anonim cu mailul [email protected], îi mulțumesc pe această cale, pentru mine înseamnă mult, îmi place să văd feedback-ul celor care mă citesc, atât prin comentarii pe blog sau pe FaceBook, cât și pe mail cum a făcut tipul/tipa de care vă spuneam.

O să încerc să țin cont și de sfatul celui care a trimis acest mail, o să încerc să postez mai multe posturi cum spune anonimul. Însă în acest sens putem face și o discuție, pentru mine nu înseamnă nimic dacă postez de 10 ori pe zi niște articole slabe, prefer să scriu unul și bun. Un articol pe săptămână poate fi la fel de citit ca sumă a mai multor articole mai slabe, mai multe pe marginea acestui subiect o să scriu într-un articol viitor.

Am deviat cam mult de la subiect, mulțumesc mult Anonim, aceste mesaje îmi dau încrederea de care am nevoie.

Update: După ce am postat acest articol am mai primit un mail de acest gen cu numele Laura, mail-ul tot [email protected]. Mulțumesc Laura!

8 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.