Incheie o asigurare de sanatate la Gothaer si bucura-te de servicii medicale de top

Daca te-ai saturat de serviciile medicale publice, de statul la cozi si de conditii de spitalizare foarte slabe, atunci e momentul sa te gandesti la o asigurare de sanatate privata. Atunci cand vrei sa te simti in siguranta si sa fii sigur ca in cazul unui nefericit accident, vei beneficia de cele mai bune conditii de ingrijire medicala, vino la Gothaer si incheie o asigurare medicala privata. Iata cat de multe beneficii vei avea si cele mai importante aspect legate de acoperirile asigurarii medicale si cui i se adreseaza.

asigurare de sanatate

Care sunt serviciile de sanatate complete si acoperirile asigurarii medicale?

Odata ce urmeaza sa incheiati o asigurare medicala privata, veti fi siguri ca veti beneficia de cele mai bune servicii de sanatate pentru spitalizare din cauza unui accident sau oricare alt motiv si ca toate pachetele medicale vor indeplini si cele mai exigente cerinte ale voastre.
Costurile pe care le implica toate aceste servicii medicale care urmeaa a va fi furnizate vor fi acoperite prin plata unor indemnizatii zilnice, in functie de optiunea clientului. Mai mult decat atat, pentru ca isi doreste ca toti clientii sa aiba parte doar de avantaje, Gothaer are grija sa mai ofere, suplimentar, extinderea acoperii in caz de deces din cauza unui accident, pentru o suma asigurata de 10 000 de euro.

Plata rapida a cheltuielilor medicale si valabilitate internationala pentru asigurarea medicala de calatorie

Odata ce vei incheia o asigurare de sanatate cu firma de asigurari Gothaer, vei putea sa te bucuri de nenumarate avantaje si beneficii pe care alti asiguratori nu ti le pun la dispozitie. Cele mai importante si mai de interes pentru cei care urmeaza sa benficieze de o asigurare medicala privata sunt: posibiitatea de a alege pachetul medical cel mai convenabil, optand si pentru suma cu care urmeaza sa cotizati zi de zi (50 euro, 75 euro, 100 euro, 125 euro, 150 euro, 175 euro, 200 euro), acoperire si in caz de deces, sub forma unei indemnizatii de 10 000 de euro si plata rapida a cheltuielilor medicale. Astfel, in cazul unui accident mai grav sau mai putin grav, veti fi siguri ca asigurarile medicale de la Gothaer va vor deconta cheltuielile de spitalizare in cel mai scurt timp. Pentru cei care calatoresc foarte mult, nu trebuie sa isi faca griji in privinta asigurarii de sanatate private, pentru ca aceasta are o valabilitate si in afara teritoriului Romaniei, pentru orice clinica privata sau spital public din orice tara din Europa si din lume.
De asemenea, indiferent de pachetul ales, beneficiezi de protectie timp de 24 de ore, atat ca adult, cat si copiii dependenti cu varsta de minim 6 ani, la inceputul asigurarii. Alte aspecte importante ale asigurarii medicale de calatorie la pret avantajos sunt acoperirea afectiunilor cronice diagnosticate, dupa inceperea asigurarii si un raport dintre beneficii si costuri competitiv. Mai mult decat atat, cu Gothaer, nu trebuie sa iti programezi serviciile medicale, nu trebuie sa furnizezi cardul de sanatate, si nu este necesar sa dispuneti de retea medicala agreata.
Fiti mereu in siguranta si protejati-va sanatatea cu o asigurare medicale privata la pret accesibil, numai de la Gothaer!

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.