Încă un obiectiv atins în 2021

Cei care-mi sunt prieteni pe FaceBook sau mă urmăresc pe Instagram știu deja asta. După 8 luni de așteptare, am fost chemat să dau examenul pentru atestat inspector tehnic. M-am pregătit foarte bine, am învățat mai mult decât la orice examen pe care l-am dat în facultate și am reușit! Sunt inspector tehnic.

Odată cu acest atestat mi se schimbă complet rutina zilnică. Mă bucur pentru asta. Pierd mai puțin timp, investesc mai mult în mine. Sunt din nou implicat, alerg în mai multe direcții, sunt mereu cu gândul la muncă.

Asta nu înseamnă că renunț la online. Nu am cum să fac asta nici dacă vreau. Colaborez deja cu mai mulți clienți care și-au pus încrederea în mine, am o firmă deschisă în acest domeniu și iubesc ceea ce fac. Scriu mult zilnic, dar nu doar aici. Chiar dacă sunt două meserii total diferite, cea de inspector tehnic și cea de content writer, pentru mine se potrivesc de minune.

Să-mi iau atestatul de inspector ITP a fost unul dintre principalele obiective pe acest an. L-am atins, iar acum îi dau o altă formă obiectivului. Vreau să devin foarte bun în această profesie și să câștig cât mai multă notorietate locală.

Am mai multe planuri și pentru blogurile pe care le dețin. Încep să înțeleg mult mai bine SEO și cred că e momentul să scriu articole mai complexe, mai bune, cu mai multe informații, pe lângă cele despre viața mea sau cele cu părerile mele despre ce se întâmplă în jurul meu.

Să ne citim cu bine!

4 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.