Și uite-așa se împute treaba cu influencerii..

Ați văzut cu siguranță știrea cu BROMania. A fost prins drogat și beat la volan, la Râșnov. Declarațiile lui nu au făcut decât să confirme acest lucru. Din cauza unui astfel de comportament, trag ponoasele toți cei care activează în această branșă. Sunt tot mai dese ieșirile pe picior greșit ale celor care ar trebui să fie exemple pentru noua generație.

Din această situație trebuie să ne gândim la mai multe lucruri. Este clar că nu s-a drogat singur, ci că are un anturaj în care face acest lucru. Cine sunt cei din anturajul lui? Asta ar fi una.

A doua este o chestiune mai generală. Persoanele care ajung în atenția publicului trebuie să-și asume acest lucru din mai multe perspective. Renunți la băiețeala de acest gen când sunt cu ochii pe tine o mulțime de oameni. Fiind persoană publică, ești mai ușor de identificat și foarte ușor de distrus. Adoptă un comportament exemplar, pentru că așa trebuie să fii când ești influncer. Din asta-ți câștigi banii.

Ce se va întâmpla? Rămâne de văzut. Cert este că BROMania va merge de acum pe traseul lui Colo. Ușor-ușor spre necunoscut.

E păcat pentru că era unul dintre puținii influenceri care păreau mai serioși. Atenție! Părea.

4 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.