Impresii Despre Anul 2012

anul-2012Anul 2012 a fost un an în care am învățat câteva lucruri interesante și care îmi vor fi de mare ajutor pe următorul an. Sunt oarecum liniștit, nu mi-am pierdut anul aiurea, pe sfârșit de an am reușit să fac mai multe lucruri decât îmi imaginam, lucruri interesante și ambițioase.

Lucrez alături de Iulian la un proiect foarte mișto, nu spun nimic până când nu este gata, totuși aș fi surprins să descoperiți voi asta înainte să fac eu dezvăluirea. Anul acesta am scris cel puțin 500 de articole, pentru anul viitor îmi propus să scriu de două ori mai mult. Aș vrea să postez pe acest blog cât mai des, idei sunt, potențial este, publicul vine treptat prin muncă.

A fost un an bunicel atât în online cât și în offline. Primul semestru din clasa a 10-a a fost frumos, am adunat câteva amintiri haioase alături de colegi, în online am reușit să învăț lucrurile de bază, continui să învăț, sunt adeptul principiului „omul cât trăiește, învață”.

Sunt bucuros că am reușit să-mi lansez acest blog și că am câteva proiecte frumoase pentru anul 2013, cu ceva muncă o să fac din 2013 un an fabulos.

Cea mai mare realizare din 2012 este lansarea acestui blog, mi-am luat oarecum de o grijă, am blogul meu personal și nu mai am motive să-l abandonez, domeniul îmi place enorm de mult, este serios și deloc copilăros, blogul este găzduit pe host, nu ca înainte la diferite platforme gratuite, reacțiile au început să apară, totul este ok, singurul lucru pe care trebuie să-l fac este să scriu, să scriu și iar să scriu.

2 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.