Idiotul de pe ArenaWeb

În ultimul timp am fost foarte activ pe forumul ArenaWeb, dețin un proiect ce cuprinde mai multe bloguri și încerc să profit de pe urma lor, cei care sunt în domeniu știu despre ce vorbesc. Știu că sunt și eu de vină pentru întâmplarea ce urmează să o prezint, dar alte forumuri active nu prea sunt în online, decât SeoPedia, forum pe care am cont, dar sunt prea leneș să scriu destule posturi.

Este un idioțel nervos acolo care are grijă să critice orice postare, orice anunț, orice. Nu este niciodată de acord cu nimic, toate site-urile, blogurile, serviciile sunt ori de proastă calitate, ori la prețuri prea mari sau prea mici, ori nu sunt adevărate (pentru el). El se ocupă cu sărutatul de dosuri ale userilor de pe ArenaWeb. Nu o să-i dau numele în primă fază, aștept să-mi răspundă la replica care i-am dat-o la cel de-al doilea atac.

Nu-i înțeleg deloc pe frustrații ăștia, jur. Ideea stă în felul următor: dacă cineva pe un forum scrie un anunț în care vinde niște servicii, nu te bagă în seamă dacă nu ești interesat de acele servicii! E ușor. Că vrei tu să pari inteligent și să spui că albul e negru și negrul e alb este altceva, dar nu ți-ai găsit locul și persoana potrivită pentru asta.

De acord cu mine?

5 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.