Idioțenia De Pe FaceBook

jackie-chan-wtf-face-i16Sunt sigur că nu sunt singurul căruia nu-i place să deschidă contul de FaceBook și să vadă 20 de postări la fel de la diferite persoane. Când plouă afară, apare pe FaceBook imediat de la vreo 10-15 persoane: „Plouă” sau „Ce frumos plouă afară” sau „Lumeeee, plouă”. Chiar, pe bune? Noi trăim într-un buncăr fără geamuri, nu vedem că plouă, trebuie să postați voi pe FaceBook de 100 de ori.

Înțeleg când apar urări pentru diferite persoane, urări de Crăciun, Paște, zi de naștere sau revelion, dar nu găsesc rostul unor postări cu lucruri banale și stupide. Adică, stai așa la calculator, vezi că afară plouă și postezi asta pe FaceBook? Ce folos?

Nici pe Hi5 nu era așa de mare idioțenia, acolo toți fugeau după comentarii, erau comentarii idioate dar nu te deranja cu nimic, acum pe wall apar numai astfel de mesaje tâmpite, dacă aș sta să șterg din lista de prieteni toți care fac asta, aș rămâne cu vreo 500 de prieteni, din 1000 și ceva. Sindromul oaia, vede la unul că face ceva, de ce să nu facă și el…

FaceBook ar putea fi folosit mai bine, mai interesant, ar trebui ca cei de la cârma site-ului de socializare să blocheze astfel de mesaje menționate de mine, să le ia drept spam, atunci FaceBook-ul s-ar mai curăți. Tot în programul de curățire ar trebui să se șteargă și pozele care sunt urcate pe FaceBook de 100000 ori, pozele pornache și banati cei care nu știu să lege 2 cuvinte, dar postează toată ziua pe FaceBook, să le vedem noi idioțenia.

4 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.