Idei despre viitoarea casă

La fel ca mulți dintre voi, mă gândesc foarte des la casa pe care mi-o doresc și am anumite idei încă de pe acum, chiar dacă este prematur să mă gândesc la asta ținând cont că mai am foarte multe de făcut până la acel pas, despre cum vreau să arate, unde să fie poziționată, cât mare o să fie, câte băi o să aibă, ce electrocasnice îmi doresc, cum o să fie structurată, cum o să fie bucătăria, biroul și etc. Nu mi-am dorit niciodată o casă foarte mare și nu o să-i înțeleg pe cei care aleg să-și construiască palate în care oricum nu vor locui în totalitate. Despre cei care și-au ridicat palate și locuiesc defapt în case mult mai mici și mediocre din spatele acestora am mai scris, deci este inutil să mă repet.

Mi-ar place să am o casă decentă, nu foarte luxoasă, dar nici foarte mică. Mi-am dorit întotdeauna un birou, unde îmi pot desfășura activitatea de acasă, cameră dedicată online-ului, o cameră în care să-mi găsesc inspirația și care să mă ajute să evoluez ceea ce am început încă de acum câțiva ani buni.

Mi-aș mai dori, de asemenea, și o bucătărie mare și dotată cu toate electrocasnicele necesare, o bucătărie modernă în care să-mi placă să petrec timp. Mi-am aruncat privirea, în timpul liber, peste anumite topuri de astfel de aparate care nu trebuie să lipsească dintr-o bucătărie și am descoperit un articol numit TOP 5 plite cu inducție, care explică în detaliu de ce sunt mai folositoare și cu ce se deosebesc de un aragaz simplu, de care știm toți.

Să scriu fiecare detaliu și fiecare idee pe care o am pentru viitoarea mea casă ar însemna să petrec foarte mult timp tastând și nu știu dacă reprezintă un interes pentru cei care mă citesc.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.