iComedy cu Mikey Hash și Mihai Bendeac

icomedyMihai Bendeac și Mikey Hash au început o colaborare pentru un super show de divertisment pe Antena 1. Se numește iComedy și se va difuza în fiecare vineri, cel mai probabil de la orele 20:30. Promovarea show-ului a început deja cu mult timp în urmă, pe canalul lui Mikey apărând din ce în ce mai multe videoclipuri cu scene de la filmări. Cei doi colaboratori și-au promovat proiectul și la TV, în emisiunea lui Morar – „Răi Da’ Buni”.

Din cauza acestui show, Mikey nu a reușit să uploadeze vinerea trecută vlogul ce l-a consacrat. Fanii Dozei de Haș au început să comenteze aiurea și mulți au spus că iComedy este începutul sfârșitului acestui vlog. Sincer să fiu, eu îl înțeleg pe om. Și-a găsit ceva de muncă care îi aduce și bani, bani frumoși. Practic, a avut de ales între a filma la un nou proiect ce se anunță super tare, deci super urmărit, și a posta doza la mișto, tipul nu a avut timp să lucreze la ea, dacă o uploada scurtă și needitata, comentariile răutăcioase erau de două ori mai multe ca acum.

Chiar dacă nu sunt mare fan al emisiunilor TV, am să urmăresc iComedy pentru că îmi place cum a fost prezentat show-ul de către Mikey și Mihai Bendeac. Ambii sunt foarte comici, deci divertismentul e la el acasă.

PS: Mikey este modelul perfect pentru cei care vor să ajungă mari urmându-și pasiunea.

Tu ai să urmărești iComedy din 20 septembrie?
Ce părere ai despre colaborarea dintre Mikey și Bendeac?

5 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.