LSM-Iasi.ro: Un proiect care mi-e drag

Odată cu primul an de facultate a început și o experiența frumoasă fără care mi-ar fi mult mai greu să trec prin studenție. Vorbesc despre Liga Studenților de la Mecanică, o mică familie care încearcă și reușește să impresioneze zilnic prin proiecte de succes și pasiune. Personal, mă ocup de site-ul acestei asociații, un proiect de care am prins drag în ultimul timp.

Nu mi-a plăcut niciodată să iau un proiect din mâinile altcuiva și să-l continui eu, mereu vor apărea discuții și comparații. Modul meu de a gândi un asemenea proiect este diferit de a altcuiva, fiecare știe să facă online în propriul stil, mai mult sau mai puțin productiv. Deși mi-a fost greu să mă atașez de acest site, după câteva zile de muncă a început să-mi devină apropiat, a început să merite să investesc timp în el. Ce-mi place cel mai mult este că membrii acestui ONG știu să aprecieze fiecare schimbare pe care tu o faci.

Dacă am fost puțin absent din „munca” mea de zi cu zi, acesta este motivul. Mi-am mai pus la portofoliu încă un site frumos, un site curat care mi-e drag.

liga-studentilor-de-la-mecanica-iasi

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.