Iarna în online

542680_565282773491642_1799658988_nEu deja simt că se apropie iarna și-mi place. Îmi place iarna și în online, dar și în offline.

În online îmi place pentru că împlinesc un an de când scriu pe acest blog. Vreau să faci ceva schimbări, vreau să schimb tema și vreau să fac din asta un obicei, ar fi destul de mișto să schimb tema la fiecare an. Bineînțeles, dacă găsesc una care să-mi placă în mod special, așa rămâne.
Îmi mai place iarna în online pentru că văd foarte multe fotografii frumoase cu peisaje de iarnă, dar și citesc articole multe și pompoase. Iarna bloggeri stau mai mult prin casă și au timp să butoneze, eu consider că lunile Decembrie și Ianuarie sunt cele mai bune pentru blogging și proiecte noi.
Îmi mai place iarna în online și pentru că în acest anotimp am reușit să lansez acest blog (anul trecut, pe 24 decembrie), dar și să scot câteva sume mai frumușele din acest mediu.

În offline îmi place pentru că am ocazia să văd niște peisaje extrem de frumoase, peisaje care le văd în fiecare zi, dar acel strat de zăpadă îl fac să-mi pară special.
Îmi place să mă trezesc dimineața și să stau la geam câteva minute uitandu-mă la stratul gros de zăpadă.
Îmi mai place și să stau în casă la căldură ascultând muzică și privind la ninsoarea deasă și puternică de afară.

Ție îți place iarna?

2 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.