Haine De Nuntă

Săptămâna viitoare trebuie să mă duc la o nuntă, verișoara mea se mărită. Trebuie să-mi găsesc cât mai repede niște haine. Am văzut câte ceva, dar sunt foarte mofturos când vine vorba de îmbrăcăminte și găsesc cu greu ceva să-mi placă.

Nu aș vrea să port un costum cum poartă toată lumea, aș vrea să port ceva mai tineresc, mai pentru mine. M-am gândit să-mi iau o pereche de pantaloni negrii (nu din aia cu dungă, vreau ceva tip blug), o cămașă cambrată și o pereche de pantofi cu piele întoarsă. M-am gândit să port și un sacou mai special, dar o să fie destul de cald atunci și nu are rost.

Pantaloni am găsit în Vaslui, la magazinul de unde-mi cumpăr de obicei haine, la fel și cămașă. Sacouri am găsit pe B-mall.ro la secțiunea Sacouri Bărbați, rămâne să mă decid dacă o să port sau nu unul. Partea cea mai grea este încălțămintea.

sacouri

Am văzut câteva imagini în care niște tipi purtau teniși Conserse la costume, nu le stătea deloc rău. Totuși, aș vrea niște pantofi simplii, negri, cu piele întoarsă, cred că s-ar potrivi cel mai bine la ce vreau eu să port. O să caut mai întâi prin magazinele cunoscute și apoi online.

tenisi

Nu mi-am cumpărat nimic de îmbrăcat de pe net, încă. Nu pentru că nu am încredere în magazinele online de haine, ci pentru că de cele mai multe ori numerele de la haine nu se potrivesc, deci riscul de a da banii pe o haină care nu-ți vine este destul de mare.

2 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.