Haina-l Face Pe Om?

haina-il-face-pe-om1Tocmai am terminat o discuție cu un prieten de al meu pe seama modului de a te îmbrăca. El este genul de persoană care vrea să aibe toate elementele vestimentare originale, îi place să poarte haine care sunt produse de un brand cunoscut, dar mai ales îi place să știe și restul lumii că hainele purtate de dânsul aparțin unui astfel de brand.

Eu nu țin morțiș ca toate hainele mele să fie originale, să aparțină unui brand cunoscut. Eu îmi aleg hainele foarte simplu, criteriul de bază este gustul meu, tot ce vreau de la o haină sau de la o pereche de adidasi este să-mi placă. Puțin îmi pasă dacă aparține sau nu unui brand, eu vreau doar să-mi placă. Dacă-mi place, cumpăr acel produs. Bineînțeles că mă mai uit și la preț, nu sunt dispus să arunc o sumă uriașă de bani pe haine, nu sunt de părere că „haina-l face pe om”. Să fim serioși, poți arăta bine și îmbrăcat cu un buget de 400-500 lei.

De obicei, nu-mi aleg adidasi ieftini, vreau să-i port cât mai mult, aici mă uit mereu și la marcă, dar îi și inspectez câteva minute bune înainte să-i achiziționez. De multe ori, putem găsi într-un magazin și papuci cu unele defecte, mi s-a întâmplat de câteva ori, de aceea sunt foarte atent când cumpăr ceva.

De câțiva ani, îmi cumpăr numai papuci de firmă, de brand, dar nu pentru că vreau să vadă lumea că-mi permit o astfel de pereche de papuci, ci doar pentru faptul că sunt mai buni decât ceilalți și țin mai mult, nu miros la fel de repede ca cei foarte ieftini și sunt și mai rezistenți.

Vouă vă place să purtați haine de firmă pentru ochii lumii sau alegeți o astfel de haină pentru calitatea ei?

5 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.