AlexScrie.Ro

Haina-l Face Pe Om?

haina-il-face-pe-om1Tocmai am terminat o discuție cu un prieten de al meu pe seama modului de a te îmbrăca. El este genul de persoană care vrea să aibe toate elementele vestimentare originale, îi place să poarte haine care sunt produse de un brand cunoscut, dar mai ales îi place să știe și restul lumii că hainele purtate de dânsul aparțin unui astfel de brand.

Eu nu țin morțiș ca toate hainele mele să fie originale, să aparțină unui brand cunoscut. Eu îmi aleg hainele foarte simplu, criteriul de bază este gustul meu, tot ce vreau de la o haină sau de la o pereche de adidasi este să-mi placă. Puțin îmi pasă dacă aparține sau nu unui brand, eu vreau doar să-mi placă. Dacă-mi place, cumpăr acel produs. Bineînțeles că mă mai uit și la preț, nu sunt dispus să arunc o sumă uriașă de bani pe haine, nu sunt de părere că „haina-l face pe om”. Să fim serioși, poți arăta bine și îmbrăcat cu un buget de 400-500 lei.

De obicei, nu-mi aleg adidasi ieftini, vreau să-i port cât mai mult, aici mă uit mereu și la marcă, dar îi și inspectez câteva minute bune înainte să-i achiziționez. De multe ori, putem găsi într-un magazin și papuci cu unele defecte, mi s-a întâmplat de câteva ori, de aceea sunt foarte atent când cumpăr ceva.

De câțiva ani, îmi cumpăr numai papuci de firmă, de brand, dar nu pentru că vreau să vadă lumea că-mi permit o astfel de pereche de papuci, ci doar pentru faptul că sunt mai buni decât ceilalți și țin mai mult, nu miros la fel de repede ca cei foarte ieftini și sunt și mai rezistenți.

Vouă vă place să purtați haine de firmă pentru ochii lumii sau alegeți o astfel de haină pentru calitatea ei?

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Nu prea tin mortis sa-mi iau haine de firma. Daca imi place un tricou pe ala il iau indifernt unde este „Made in… ” sau de ce firma e. O data ce-mi place un sortiment pe ala il iau si nu ma bazez mai mult pe conceptia ” de ce crede lumea ” petru ca lumea deja a ajuns la un nivel de mahala. Pentru ca ori daca vin in Dolce&Gabana sau in tricou de 20 lei tot Marian ma cheama si tot personalitatea aia o am. In concluzie nu haina face pe om ci omul haina.

  • Nu. Nu degeaba există vorba celebră: „Nu haine face pe om, ci omul face haina”. Sunt de părere că o haină scumpă dar „penibilă” e egală cu o haină ieftină la fel de penibilă. Cel mai important e să ai o haină curată, aranjată, de bun simț. Atâta timp cât haina pe care o îmbraci e o haină care ție îți place nu văd de ce ar conta prețul ei. Dacă cumperi o marcă atunci, cumpăr-o în așa fel încât să nu fie atât de evidentă. Eu mai cumpăr nu zic că nu, pantaloni sau rochii dintr-un magazin cu o marcă anume, și ceea ce-mi place e că eticheta nu iese în evidență. Nu-mi cumpăr de acolo pentru ca să mă dau mare, ci pentru că acolo am găsit ceea ce-mi trebuie la o calitate bună. Evident, mă uit și la prețuri. Cine n-o face ori are prea mulți bani ori nu muncește ca să vadă adevărata valoare a banilor. Când știi cât muncești pentru o haină de fiță, îți mai piere din chef să scoți portofelul și să arunci cu banii. Așa fac și eu, sunt foarte atentă, pentru că știu cât de greu ajung banii în portofel.
    Ca să ma zic ceva, unii preferă să mănânce „porcării” doar ca să fie îmbrăcați cu haine de marcă. Iar adevărul e, că oamenii din jur nu dau doi bani pentru eforturile lor. Eu cel puțin nu dau. Și dacă văd pe cineva îmbrăcat bine, nu mă gândesc oare ce scumpe au fost hainele. Nu, pentru că te poți îmbrăca bine și cu haine ieftine. 🙂
    Iar tu, dacă vrei să-ți iei ceva de la o anumită marcă pentru calitate e foarte bine. Când o faci doar pentru marcă, e de rău! 🙂
    „O haină curată face mai mulți bani decât o haină de marcă murdară.”

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.