AlexScrie.Ro

Hai Soare, Hai!

soare-primavaraÎmi este dor de zilele frumoase din săptămâna trecută, de Soare, de temperaturile alea și să port iar pantaloni scurți la fotbal fără să-mi fie frig. Vremea asta este strict pentru dormit, poate de asta nu reușesc eu să mă trezesc la 7. Poate de asta am senzația de oboseală continuă, poate de asta trece așa greu timpul.

Cert este că vreau căldură și Soare, vreau vacanță pentru a mă odihni și vreau să joc cât mai mult fotbal, mai vreau să treacă astea 2 săptămâni din Martie ca să mă pot apuca de sală în Aprilie, mai vreau să-mi ridic mediile ce pot fi ridicate și să mă distrez.

Vreau multe…

Mai vreau ca blogul să o țină măcar atât de bine ca până acum, să se ridice la fel de repede ca până acum și să vină cât mai mulți cititori noi care să rămână fideli, mai vreau să fac și eu 1000 de comentarii și să-l laud pe al 1000-lea comentator.

Vreau…

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • „Soare, unde ai dispărut?”
    La mine plouă. De ieri tot plouă. Nu se mai oprește, nu vrea! E o atmosferă răcoroasă cu miros de timp trecut.
    E bine că-ți dorești atâtea, dar cel mai bine ar fi să-ți dorești să vină toate de la sine, în timp. Iar pentru ca să ai comentarii trebuie să atragi lumea să o facă, prin ceea ce scrii. Nu trebuie să devină un scop, trebuie să fie un fapt.

    Cum poți contribui tu ca să faci o vreme frumoasă afară? Practic nu poți. Dar o poți face să pară frumoasă așa „urâtă” cum e.

  • Tu ziceai că vrei soare, eu ziceam că am ploaie … acum zic: „tu zăpadă nu știi că e luna martie?”. Se pare că nu știe, și a înălbit tot orașul meu. Așa că, te susțin și azi cu „Hai soare, hai!”. 🙂

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.