Ghidul miresei contemporane pentru rochii de mireasă sexy | edenbride.ro

Există mai multe aspecte estetice de luat în considerare atunci când descrii aspectul ideal în ziua nunții. Miresele caută din ce în ce mai mult rochii de mireasă provocatoare pentru o estetică elegantă, care să întoarcă capul, măgulitoare.

O rochie de mireasă superbă: ce este? Deși conceptul de sexy al fiecăruia este unic și există câteva trăsături cruciale de care trebuie să fii atentă, asta se bazează pe definiția ta. Un spate cât mai gol, decupaje, un decolteu cufundat, corsete transparente, bretele de pe umăr sau un corset transparent sunt caracteristici comune ale rochiilor de mireasă seducătoare care îmbrățișează forma și pot expune un pic de carne.

Nu ești un mare fan al expunerii de multă piele? A nu afișa cel mai mult nu este cheia unei apariții senzuale de nuntă. Puteți împerechea un decolteu adânc cu o fustă, rochie de bal pentru un stil subtil senzual, dar regal, puteți echilibra un spate gol cu un decolteu înalt sau chiar să purtați o rochie teacă care îmbrățișează silueta cu un decolteu cu acoperire completă.

Echilibrul este cheia!

Țineți cont de următoarele sfaturi atunci când alegeți o ținută de nuntă atractivă:

A fi încrezătoare și în largul tău în rochia ta este întotdeauna seducător. Chiar dacă porți cele mai riscante haine, lipsa ta de încredere va fi totuși evidentă. Așa că rețineți că este irelevant dacă rochia dumneavoastră nu este în mod inerent atractivă. Nu contează cum arăți atâta timp cât ești sexy.

Gândește-te la forma corpului tău și la orice lenjerie de corp pe care ai dori să o porți. Dacă rochia ta le include ambele, detalii precum spatele gol sau decolteul în V adânc ar putea să nu fie cele mai bune pentru a susține un sân mai mare. Ai grijă să te gândești la orice lenjerie de corp necesară și la cum se așează cu ținuta ta.

Nu uita să-ți completezi ținuta. Alegeți lucruri care vă vor prezenta cele mai mari calități în timp ce vă accesorizați. Un colier accentuează decolteul cum și un cercel voluminos pune accent pe gât.

Cum poate arăta rochia ta de mireasă mai seducătoare?

Părul și produsele cosmetice sunt un alt element de luat în considerare. Deși buclele oferă o notă seducătoare de eleganță face ca o rochie de mireasă uimitoare să strălucească din nou. Pune-ți artistul de machiaj să aplice niște iluminator pe gât și pe umeri dacă porți una din acele rochii mireasă ieftine fără mâneci pentru o strălucire seducătoare, și machiajul ochilor să fie unul seducător. Indiferent de tipul de mâneci pe care le are rochia ta de mireasă, asigurați-vă că o accesorizați bine.

Amintiți-vă să vă schimbați rochia dacă doriți să pară și mai sexy. Rochia ta va arăta și se va simți mai bine pe corp, ți se potrivește ca o mănușă, ceea ce îți va îmbunătăți încrederea într-un mod seducător. Dacă te decizi pentru o rochie de mireasă mai puțin seducătoare, s-ar putea să poți modifică decolteul sau să cobori spatele pentru a face rochia și mai sexy.

2 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.