Gheata carbonica ofera un efect de poveste

In ultimul timp s-au descoperit atat de multe lucruri ce pot fi folosite in diverse domenii de activitate care dau o pata de culoare, de frumusete, vietii noastre incat ne simtim obligati sa profitam de ele si sa ne bucuram de frumusetea lor. Mi-a placut intotdeauna efectul oferit de fumul greu si de gheta carbonica la diferite evenimente precum nunti, botezuri sau petreceri cu o anumita tematica unde se cere o anumita eleganta. Ideea este ca folosirea acestora nu este un moft, preturile sunt acceptabile pentru orice categorie de oameni, iar efectul este acelasi.

Gheata carbonica difera de gheata obisnuita prin elementul inghetat, daca la gheata obisnuita se ingheata apa, la gheata carbonica este folosit dioxidul de carbon. Prin aceasta informatie am spus si de ce acest efect nu lasa urme de orice fel si se evapora in scurt timp. Gheata carbonica poate fi folosita, si am vazut ca acest lucru a inceput sa fie un obicei la noi, cel putin in ultimul timp, la dansul mirilor, acolo unde ofera un efect de poveste, la fel cum am precizat in titlu. Am fost anul trecut la nunta unor veri, acolo am intalnit prima data acest concept care a impresionat toti invitatii. Pentru ca fumul greu are o greutate mai mare decat cea a aerului, acesta nu se ridica imediat, ramane la sol, pana la nivelul gleznelor si nu lasa niciun fel de urma.

Pentru a intelege mai bine despre ce vorbesc, urmariti videoclipul de mai jos:

Gheata carbonica nu este folosita numai pentru efecte speciale, ci se mai foloseste in diverse domenii precum: alimentatie, transport medicamente, in viticultura si chiar si in medicina.

Un efect surprinzator are si in bauturi. Se foloseste de cele mai multe ori la evenimente speciale in bauturile mai scumpe, fumul greu ce pluteste deasupra bauturii ii ofera paharului o eleganta, frumusete si un efect de potiune. Efectul dureaza intre 3 si 5 minute pentru ca nu este indicata inghitirea granulelor de gheata carbonica din pricina faptului ca este foarte rece, iar asta ar produce anumite neplaceri consumatorului.

bauturi_mix1

Preturile pentru acest produs variaza in functia de cantitatea comandata, pretul unei singure cutii de 18 kg este de 220 de lei. Daca doriti sa folositi mai multa deoarece evenimentul dumneavoastra este mare, va recomand pachetul de 5 cutii de 18 kg la pretul de 900 de lei. Dupa un calcul simplu, economisiti la acest pachet suma de 200 de lei, adica aproape o cutie o primiti gratuit.

Recomand echipa de la Dry Ice deoarece este o echipa tanara, cu idei proaspete si o conceptie noua. Profesionalismul si respectul oferit clientului ii caracterizeaza, calitatea produselor este de necontestat, iar colaborarea cu diverse companii, cluburi si restaurante ii recomanda.

Pentru ca evenimentul dumneavoastra sa fie de neuitat, ganditi-va si la momentele moarte, la lucrurile mici ce sunt de cele mai multe ori uitate, dar care inseamna foarte mult pentru invitati.

2-gheata-carbonica-home

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.