Gangnam Style Pe Wikipedia

165040_532762396747751_436806235_nSă-mi spună cineva că prostia aia a murit. Eu nu prea am mai dat de ea și nici nu vreau să mai dau peste ea prea curând. Am mai văzut la un prieten pe blog o variantă ceva mai digerabila, dar este aceeași mizerie, puțin modificată, vă dați seama că dintr-un rahat nu poate ieși bici, dar fetele au încercat (video mai jos).

Am văzut o declarație deșteaptă a idiotului care a lansat zgomotul ăla manelistic atât de apreciat de întreaga lume. Totuși, mizeria are un număr pe care mulți nu știu să-l citească de vizualizări, dar nu o să intru prea mult în detalii, am scris mai multe aici.

Am vrut să citesc mai multe despre această mizerie, am scris numele pe Google și nu mare mi-a fost mirarea că această melodie se găsește pe Wikipedia, și nu e ceva de luat în râs, cineva a scris acolo multe lucruri, chiar foarte multe.

Deci, dacă sunteți manelist și vreți să deveniți putred de bogat, citiți mai multe despre Gangnam Style, modelul perfect pentru așa ceva. Mie încă nu-mi vine a crede cum a reușit gunoiul ăla.

7 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.