AlexScrie.Ro

Gangnam Style E O Prostie

PSYGangnam Style este o prostie. Nu știu cum acea melodie, acea manea, poate fi promovată în acest fel, a devenit un viral, a crescut îngrozitor de repede și acum ocupă primul loc în YouTube. Sincer să fiu, când am auzit prima dată acea melodia mi-am spus că este o prostie și că o să ajungă destul de sus, pentru că promovarea prostiei decurge extrem de repede, dar totuși, nu m-am gândit nici măcar o clipă că o să ajungă pe primul loc în Youtube, chiar mai sus decât o altă prostie, a lui Justin Bieber, astea din câte știu eu, sper să nu mă înșel.

Am văzut acum pe FaceBook câteva imagini ciudate, un tip avea tatuat pe braț cretinul artistul PSY, cel care a lansat această melodie devenită extrem de celebră. Melodia aia nu merită ascultată decât la o beție sau când ai chef de caterincă, este o manea în toată regula și când spun asta jignesc maneliștii.

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 • melodia a ajuns virală pentru că-i ceva mai nou, mai diferit, stil total ciudat de dans și exemplele pot continua. la început, când o melodie nu este atât de celebră, multă lume o va aprecia, imediat ce va ajunge celebră într-un timp atât de scurt, începe caterinca și discuțiile pentru acea melodie, un alt exemplu ar fi ai se eu te pego.

 • Nu stiu ce ai tu cu aceasta melodie. In primul rand este haioasa, vine si cu un dans, cum ai zis tu „de betie”, la pachet. Este pe ritm, versurile nu le pricepi, dar suna bine. Fiecare cu gusturile lui 😀

 • Cea mai mare prostie inventata vreodata, cand aud melodia aia deja ma ia cu ameteli. Mai vad acum ca pe youtube mai si danseaza ala langa numarul vizitelor, si mi se pare ca si pe Music Channel cand urmeaza o melodie, apare prostia aia de dans.

 • Da, si eu am vazut chestia aia cu omul care si-a tatuat pe brat PSY, si mi se pare super exagerat si prostesc.
  Cat despre melodie, trebuie sa recunosc ca am dansat pe ea de multe ori, insa nu mi se pare cine stie ce.
  Are prea multe vizualizari pe youtube, si chiar nu le merita!
  In loc sa incurajam muzica de calitate, dam LIKE la toate prostiile..

 • Nu e chiar o prostie , daca era o prostie numai era adoptat acest stil de toate vedetele si nu ajungea un viral in doar cateva zile de la lansare

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.