Gândim prea mult

Am observat că lumea gândește prea mult în situații în care ar trebui să se lase purtați de soartă, facem de puține ori lucrurile pe care vrem să le facem, analizăm mult unele ipostaze și astfel se pierd multe momente frumoase. Contează prea mult părerea celor din jur, ne ascundem mult de ochii celorlalți de teama de a nu fi judecați, iar astfel ne pierdem pe noi, devenim doar ce vrea lumea să fim.

Eu am învățat să nu-mi pese de ce spun alții, am învățat să fac ce vreau, să spun ce vreau și să încerc să fiu fericit. Nu mă interesează ce spun gurile rele, ele vor doar să nu ieși din normal, să nu fii deasupra lor.

Ascultă-ți inima și instinctele, trăiește așa cum vrei tu să trăiești, nu te mai gândi de fiecare dată la consecințe, uneori timpul dedicat meditației face doar rău, iar un lucru pe care-l puteai face într-o anumită situație nu va mai avea niciun farmec dacă va fi făcut după. Fii tu!

Gândește liber, nu ai obligații față de nimeni, nu te vei simți niciodată bine dacă te încăpățânezi să faci lucrurile astfel încât să nu vorbească nimeni despre tine, ei oricum vor vorbi de rău (ei-gurile rele), asta știu ei să facă cel mai bine. Nu te mai lega de anumiți oameni, nu te mai gândi că ai obligații față de cineva, nu te mai gândi la reacția persoanelor despre stilul tău de viață.

Fii mai mult tu, nu ce vrei să pari. De cele mai multe ori, tu ești mai bun/bună decât modelul tău, iar tu nu vrei să vezi asta și continui să te schimbi sau să te limitezi, eziți să-ți asculți inima în diverse momente și-ți faci tot felul de topuri cu importanța persoanelor de lângă tine analizând mai mult părerea celorlalți, ci nu pe a ta.

expressive-face

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.