Fototapetul in camera copilului – animatia care il va incanta in fiecare zi

Atunci cand este ales designul interior in camera copilului orice parinte gandeste ca tema ideala roieste in jurul personajelor animate, a eroilor, cu multa culoare si veselie. Asadar cel mai adesea camera celui mic este definita de stickere, de culori vii. Fototapetul s-ar putea incadra perfect aici.

La Deco-Perete.ro exista o sectiune speciala pentru fototapetele recomandate in camera copiilor. Vorbim despre imagini generoase in culori si detalii, in sensul in care imaginea ce o reprezinta este atat de detaliat prezentata, incat creeaza efectul realistic. Este lumea povestilor adusa in realitate. Totodata, in functie de model, poate fi vorba de un fototapet cu rol educativ de ce nu, daca acesta reprezinta harta lumii spre exemplu.

De ce fototapet in camera copilului

Este adevarat ca pe masura ce copilul creste altele sunt pretentiile, dar fototapetul ar putea incanta oricum. Sunt avantaje estetice in primul rand. Daca ne raportam la tipurile de fototapet de la https://www.deco-perete.ro/ regasim si sute de motive pentru care acestea ar fi o alegere ideala pentru a decora o camera de copil.

# stiluri potrivite pentru varste diverse

La Deco Perete se regasesc fototapete ce reprezinta lumea Disney cu printese, cele inspirate din natura sau cele mai rebele cum ar fi graffiti, cele cu surf, cu lumea acvatica sau animale. Asadar o alegere potrivita pentru fiecare categorie de varsta inseamna ca fototapetul este o maniera practica de amenajare a camerei copilului.

# creeaza un mediu sigur si sanatos pentru copil

Daca in cazul in care peretii sunt vopsiti este necesar a astepta un timp pana la uscare si pana cand sunt eliminati vaporii toxici emanati de vopselele proaspat aplicate, in cazul fototapetului nu exista astfel de griji. Mai mult decat atat, lasa peretii sa respire si nu favorizeaza deci aparitia mucegaiului.

Fototapetul poate fi aplicat usor si imediat dupa camera poate fi locuita.

# se intretinere usor

In camera copilului au loc cele mai multe accidente de genul peretilor stropiti si murdariti, ba chiar uneori acestia sunt pictati de mainile jucause. Fototapetul mascheaza orice imperfectiune a peretilor si mai mult decat atat, se intretine usor, curatarea usoara prin stergere, fara a impune masuri speciale, in cazul fototapetului vlies.

# face camera mai animata si atractiva

Desigur ca tranzitia de la a dormi cu mama la a dormi in propria camera este un pas major. De aceea  parintii mizeaza pe orice mic ajutor. Fototapetul anima camera si o face mai atractiva, un decor de vis pentru orice copil, incurajat astfel sa se bucure de spatiul sau propriu.

# este accesibil

Cat priveste costurile de achizitie, fototapetele pentru copii sunt accesibile, mai ales pentru ca nu mai sunt necesare si alte completari de decor. Pentru achizitiile realizate din cadrul eshop-ului deco-perete.ro adezivul este inclus in pret. Mai mult decat atat, un avantaj major este ca fiecare fototapet are o compozitie ce permite taierea pe margini astfel incat daca este prea mare sa fie adaptat ca marime, iar acest lucru nu afecteaza imaginea de ansamblu.

Fototapetele regasite aici sunt de calitate premium, importante din Europa de la mari branduri de nisa.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.