Fotoliile de masaj, o investitie pe care nu o vei regreta

Corvoada zilelor de munca aduna multa tensiune in muschi; la final de saptamana te simti ca si cand ai muncit zile in sir, non stop. Iti spui ca ai nevoie de odihna, dar nici atat nu este suficient. Solutia pe care multi nu o iau in seama ar putea fi legata nu de medicamente, ci de masaje. Daca vei testa un fotoliu de masaj iti vei da seama ca are atat de multe beneficii, incat merita sa faci o astfel de investitie.

Cu siguranta ca atunci cand te hotarasti sa faci acest pas vei dori sa alegi ce este mai bun, de la cei mai buni. Masatto este un brand recunoscut, un nume de reper pe aceasta nisa. Interesant de stiut este ca au in catalogul de fotolii optiuni de la mari branduri, insa la randul lor sunt si producatori si au o linie proprie, by Masatto. Experienta pe care au castigat-o de-a lungul timpului a ajutat la crearea unei linii de fotolii de masaj, de lux, calitate premium, cu functii dintre cele mai diverse.

De ce Masatto? Pentru ca ofera transparenta si sansa de a testa ceea ce te intereseaza. Este atat de simplu. Dupa ce ti-ai ales modelul de fotoliu ce crezi ca va corespunde cel mai bine nevoilor tale poti programa testarea in showroom. Astfel poti mai minutios sa testezi functiile pe care le are fotoliul in cauza. In plus, ai avantaje de client care iti asigura faptul ca ai ales ceva de calitate: garantii, service in caz de nevoie, transport inclus etc.

Fotoliile de masaj sunt pentru orice varsta

In unele cazuri vorbim de o nevoie constanta pentru ca mobilitatea unei persoane este poate redusa si masajele pot fi o maniera de a compensa. In general insa, cei care apeleaza la astfel de fotolii sunt cei care simt frecvent dureri de spate si acestea nu se asociaza neaparat cu varsta inaintata. Sunt cei care au viata sedentara, care sufera de epuizare psihica, crampe musculare, epuizare fizica de asemenea.

In functie de alegerea facuta, un fotoliu de masaj poate fi ideal pentru toti membrii unei familii, in conditiile in care exista functie de scanare corporala, ceea ce permite ca masajul realizat sa fie adaptat, cat mai precis pe tot corpul.

Datorita functiilor variate, a unui sistem complex, a unei tehnologii de ultima generatie, fotoliile de masaj de la Masatto permit alegerea unor programe personalizate. Pot fi aplicate tehnici de masaj la fel de diverse, de la batere usoara la intindere sau tapotare, printre altele.

Pernele de aer, rolele de masaj sunt impreuna cei doi factori ce pot realiza un masaj complex astfel incat poti compara actiunea acestora cu mainile dibace ale unui maseur profesionist.

Pentru cei care au incercat, testat un fotoliu de la Masatto lucrurile sunt clare – acestea sunt inventia moderna de fotoliu ce poate oferi relaxarea de care ai nevoie in fiecare zi. Nu te conditioneaza de program, sedinte de terapie, deplasari si poate fi un aliat al starii de bine.

Oferta de la Masatto este disponibila in cadrul paginii online.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.