Fotolii de masaj de lux – relaxare la tine acasa

Acum cativa ani cand s-a deschis un nou mall in oras imi placea sa merg aproape zilnic acolo pentru a invata acel loc la fel de bine cum stiu toate celelalte alte locuri din orasul meu. Nu este un oras atat de mare, deci nu este nimic dificil sa cunosti toate locatiile din el. La scurt timp dupa inaugurare s-au montat pe holuri niste scaune din acelea care te relaxeaza, care te fac sa intelegi cat de multe beneficii si cat de multa liniste iti poate aduce un masaj executat cu responsabilitate.

Nu numai ca mergeam zilnic in acel mall, dar incepeam sa ma invat cu acele scaune si uneori simteam nevoie sa fiu rasfatat de acel mecanisc. Tin minte ca am cautat in acea perioada unul pentru a-l achizitiona, mai ales ca in ceea ce eu lucrez, scaunul conteaza foarte mult. Apropo de asta, poate nu multi isi imagineaza, dar si munca la birou este destul de solicitanta, poate nu la fel de solicitanta ca cea de pe santier sau din constructii, dar nici sa stai in fata unui laptop o zi intreaga nu este un lucru care sa nu te oboseasca. Uneori, sa stai jos este mai obositor decat sa alergi, cei care au munca de birou imi inteleg perfect aceasta afirmatie.

Citisem zilele trecute despre o anumita firma a carui patron chiar are grija de angajatii lui, nu doar pentru ca s-a atasat de ei, toti cei angajati acolo lucrand de foarte mult timp, dar si din pricina faptului ca devii mult mai productiv atunci cand iti sunt indeplinite anumite conditii. De cele mai multe ori, cei care muncesc online iubesc acest mediu, deci daca faci ceea ce-ti place intr-un mediu care-ti place, este imposibil sa nu fii productiv si sa nu dai tot ce ai mai bun in ceea ce faci.

Fotoliu-cu-masaj-Rokol-RK8900-01-1024x683

Fotoliile despre care am scris mai sus pot fi achizitionate de pe site-uri ca www.masatto.ro, dar nu oricine isi permite luxul de a se „scufunda” intr-un astfel de fotoliu de masaj de lux, deci acest produs este dedicat oarecum oamenilor care traiesc mai mult decat decent. Ceilalti se pot bucura insa de un masaj facut ca la carte de un fotoliu prin mall-uri sau la diferite firme care au achizitionat un astfel de fotoliu pentru angajatii lor.

Spuneam ca nu multi isi permis sa se bucure de un fotoliu personal de acest gen, dar asta nu inseamna ca este un lucru imposibil de dobandit pentru cei care traiesc decent si se incapatineaza sa se relaxeze zilnic, acasa, ca la un salon de masaj profesionist. Asadar, fotoliile de masaj se pot cumpara si in mai multe rate. Site-ul precizat mai sus le ofera clientilor posibilitatea de a cumpara un fotoliu in 13 rate cu dobanda 0, deci scaunul poate fi al tau daca achiti lunar o mica suma, timp de 13 luni.

Partea motivanta este ca investitia chiar merita, este un produs de care te poti bucura o perioada foarte lunga de timp, iar daca esti un pasionat de masaj, economisesti destul de multi bani pe care ii dadeai in mod normal la saloanele de masaj.

Un comentariu

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.