Folosește Ceea Ce Cumperi!

pay-someones-way-inDin 2010 de când sunt activ în online, am avut foarte multe proiecte în mâini, am moderat multe bloguri și am scris sute, dacă nu, chiar mii de articole pe blogurile unde activam. Pentru că nu toate mergeau cum îmi planificam eu ori nu mai aveam timp pentru acele proiecte, alegeam să le vând unui tip care îmi promitea că o să se țină de treabă și nu o să lase blogul să moară.

Când vând un blog, nu-l vând numai pentru bani. Uneori vreau ca acel proiect să fie dus mai departe și să crească frumos, să ajungă mare ca apoi să pot spune și eu: „uite bă, ăsta a fost blogul meu”. Până acum nu am întâlnit mai mult de 3 cumpărători care să facă ceva din proiectele achiziționate de la mine. Unuia dintre ei i-am vândut mai multe și am fost plăcut impresionat când am văzut că-și face timp și pentru acele bloguri, chiar dacă deține foarte multe.

Am fost și eu pus de puține ori în postura cumpărătorului, am achiziționat și eu câteva bloguri, dar nu le-am lăsat să moară pentru că astfel nu poți să-ți scoți banii investiți în acel proiect. Ce rost are să plătești niște bani munciți pentru ceva ce nu folosești niciodată?

3 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.