Ce face o firma de pompe funebre

Cu ce se ocupa o firma de pompe funebre Bacau
Pompele funebre presupun mai multe servicii legate de moartea unei persoane si pregatirea celor necesare pentru inmormantare sau dupa caz pentru incinerare. Trebuie sa stiti ca exista mai multe tipuri de firme de pompe funebre. In timp ce unele din acestea se pot ocupa doar cu furnizarea unui sicriu necesar pentru asezarea trupului neinsufletit sau cu transportul funerare, exista si firme care ofera servicii funerare integrate. O astfel de companie cu experienta este www.sicrieieftine.ro.

Ce face o firma de pompe funebre Bacau

1. Constata decesul. Constatarea se poate realiza de catre medicul de familie dar se poate face si de medicul care este angajat sau colaborator al unei firme de pompe funebre bucuresti. Acest medic se va deplasa pana la locul unde se afla cel decedat, va realiza un consult si va confirma decesul. Dupa ce se constata decesul medicul intocmeste un certificat de constatare de care va fi nevoie mai departe in anumite situatii (la biserica, pentru solicitarea ajutorului de inmormantare etc).

2. Imbalsamarea. Dupa ce se constata decesul medicul autopsier efectueaza la cererea celor apropiati imbalsamarea trupului. Acest lucru nu este obligatoriu insa este de preferat avand in vedere ca astfel se poate incetini descompunerea trupului fara suflet. Cele mai profesioniste firme de servicii funerare, ca Funerare Rainbow Dorobantu, dispun de un medic autopsier autorizat la orice ora din zi si din noapte. Nu va ganditi sa imbalsarea inseamna ungerea trupului cu spirt sau alte amestecuri de substante realizate dupa niste retete si credinte populare, caci unele dintre acestea vor avea un efect revers (adica trupul se va descompune mai repede). Medicii specilisti vor face imbalsamarea cu anumite substante speciale, sigure si testate, care vor avea efectul dorit.

3. Ingrijirea corpului. Presupune ca trupul va fi curatat de catre angajatii firmei de servicii funerare. Se vor respecta normele de igiena.

4. Manipularea trupului neinsufletit (asezarea in sicriu, transportarea sicriului din locuinta pana la masina funerara, la capela, biserica, spital etc.

5. Transport funerar. Aici este vorba atat despre repatrierea decedatilor ale caror trupuri trebuie sa ajunga in tara pentru a fi inmormantate, dar si despre transportul sicriului de la locuinta celui decedat si pana la cimitir, acolo unde va avea loc inmormantarea.

6. Consultanta pentru realizarea dosarului de ajutor de inmormantare. Acest ajutor se acorda de catre stat tuturor pensionarilor, dar este nevoie de un dosar pe care trebuie sa-l depuneti la autoritatile competente. Specialistii de la firma de servicii funerare va pot ajuta sa intocmiti acest dosar.

7. Firma de sicrie ieftine Bacau se poate ocupa de toate serviciile de care aveti nevoie la un astfel de eveniment neplacut.

serviciifunerarebucuresti

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.