Filtreaza apa potabila cu filtrele de la Ecowater

Indiferent ca stati la casa sau la apartament aveti la dispozitie un robinet de la care beti apa sau folositi apa pentru a uda gradina si a gati. Sistemele de distributie a apei sunt in multe cazuri vechi, nu au fost igienizate asa cum trebuie, apa poate contine urme de substante chimice si poate prea mult clor, mirosul este de multe ori neplacut, poate fi infestata si cu bacterii.

Odata consumata, aceasta apa poate sa ne faca rau, ne putem trezi cu diverse boli. Continutul mare de impuritati ne poate afecta sistemul excretor, apa cu prea mult clor poate distruge flora intestinala si stomacala.

Pentru ca o apa sa poata fi buna de baut si de folosit in mancare ea trebuie sa fie filtrata cu ajutorul unor filtre de apa Ecowater, o solutie la indemana oricui. Investitia se amortizeaza rapid, principiile active ale filtrelor de la Ecowater sunt sigure pentru om, inlocuirea partilor consumabile se poate face foarte simplu, filtrele se pot monta la toate sursele de apa din locuinte.

filtre-de-apa

Avantajele folosirii unor filtre de apa de la Ecowater tin de indepartarea clorului si a altor chimicale din apa, eliminarea depunerilor de sapun de pe vase, urmelor reziduale, de evitarea unui raspuns alergic la diverse componente care se strecoara in apa. In plus, apa este purificata, toti microbii si bacteriile dispar, nu mai are depuneri, este sigura si pentru animale sau plante.

Filtrele de apa Ecowater pot avea cartus care se schimba periodic sau site, eficienta depinde si de cat de incarcata de substante daunatoare este apa, montarea filtrelor este usoara, functionarea instalatiei pe care se monteaza filtrele de apa nu este afectata. Piesele de schimb si accesoriile se gasesc mereu in magazinele de profil, preturile difera in functie de marime si de model, de tipul de filtrare ales.

Filtre pentru acasa si pentru institutii publice, filtre customizabile

Alte tipuri de filtre vandute de EcoWater au si autocuratire, rezista mai mult la o utilizare intensa, filtrele se pot instala si in baruri sau restaurante, in hoteluri, au o eficienta foarte mare indiferent de tipul de retea la care se conecteaza.
Ele pot filtra sedimente, apa de put sau de retea, materialul din care sunt construite rezista foarte bine, finetea de filtrare este foarte buna astfel ca orice fel de impuritati sunt oprite pana sa ajunga in paharele dvs.

Daca va doriti ceva mai special puteti cumpara un filtru customizabil, in sensul ca dvs. puteti configura filtrul cu tipul si cantitatea de mediu filtrant de care aveti nevoie. Straturile multiple de nisip cuartos cu granulatii diferite si antracitul adaugat garanteaza o finete de filtrarea de pana la 10 microni, se retin sarurile de fier, mangan din apa, carbunele activ este ideal pentru declorinarea si indeparatare gustului si mirosului neplacut al apei.

EcoWater Systems Romania ofera si suport tehnic la ofertare si post-vanzare, garantii extinse si livrari gratuite in toata tara, produse de calitate, cu standarde de calitate certificate. Gasiti mai multe detalii despre toate produsele din oferta curenta si preturile asociate pe EcoWater.store.ro, magazinul online cu tot ce aveti nevoie pentru filtrarea, purificare si dedurizarea apei.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.