Filtre de apă si pompe de căldură

Am avut zilele trecute un vis destul de ciudat. Mi se întâmplă destul de des să visez lucruri și să uit de ele atunci când mă trezesc, dar totuși să știu că am visat ceva frumos sau urât. Atunci mă oftic, mă enervez pentru că vreau să-mi amintesc și să le povestesc și celorlalți întâmplarea mea din somn, dar de foarte puține ori îmi mai aduc aminte câteva secvențe din vis.

baile_felix

Zilele trecute s-a întâmplat să mă trezesc cu zâmbetul pe buze fără să știu de ce. Teoretic nu aveam niciun motiv ieșit din comun pentru care să fiu fericit de dimineață, nu urma să se întâmple nimic deosebit în acea zi, dar totuși ziua a început foarte bine pentru bine. Am încercat să-mi amintesc ce visasem și nu am reușit. Asta până când am văzut în fața mea un model din acele sisteme de filtrare a apei Puraqua. Când am văzut acel filtru de apă mi-am adus aminte tot. Se întâmpla să lucrez la o astfel de firmă, cum este Puraqua, și aveam în grijă foarte multe astfel de filtre de apă, filtre pe care le verificam, iar apoi aveam grijă să ajungă în diferite centre pentru copii, spitale sau centre pentru bătrâni. Eram un om bun, un om care făcea bine cu ceva banal la prima vedere, cu apă. Aveam grijă să nu rămână fără apă oamenii care erau privați de fericire.

Atunci mi-am imaginat că visul meu a fost provocat din cauza faptului că mi-era sete în timpul somnului. Așa mi-am explicat eu acel vis.

Cu o zi după, eram foarte obosit și m-am hotărât să mă întind pentru câteva ore, așa că am adormit și am avut parte de un nou vis, tot la fel de binefăcător, de om bun. De data aceasta am visat doar câteva pompele de căldură Termocasa. Acestea erau în număr foarte mare într-un depozit imens. Rolul lor este de a transfera căldura dintr-un mediu în care temperatura este mică într-un alt mediu de temperatură mai ridicată. De la numele lor deducem că acestea sunt folosite pentru încălzire.

Acest vis, cel de-al doilea, nu am reușit să mi-l explic nici acum, nu știu de ce a fost provocat pentru că nu-mi amintesc să fi citit în vreun ziar sau site despre pompe de căldură, dar nici să fi auzit la radio sau să fi urmărit la tv vreun reportaj despre aceste instalații folosite pentru încălzire.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.