Filme Pe Telefon

filme-telefonDupă cum am mai scris pe aici pe blog de câteva ori, am un program pe care încerc să-l respect, un șablon după care să mă ghidez, nu am prea mult timp de pierdut, dar este destul de ok. În program mi-am propus să mă culc în fiecare seară la ora 23:00, adică la ora aia să fiu în pat. Pentru că încă nu a început școala în adevăratul sens al cuvântului nu mă simt seara destul de obosit pentru a adormi la ora aia sau chiar mai devreme așa că am găsit o chestie ingenioasă.

De curând mi-am cumpărat un router de la emag, router de care mă declar mulțumit până în momentul de față, nu vreau să fac publicitate și nici link de afiliat nu o să pun pentru că sunt sigur că nu are cine să cumpere. De când cu router-ul folosesc foarte mult internetul pe telefon. Aseară nu puteam adormi la ora 23 așa că m-am gândit să-mi caut un film frumos și să mă uit puțin, până mă ia somnul.

Știam că sunt filme bune în regia lui Sergiu Nicolaescu pe Youtube. Mi-am căutat repede un film, am ales „Duelul” și am dat play. Merge extrem de bine, fără buffering, fără nimic și se vede și foarte clar. Pentru că sunt genul de persoană care caută comodul în orice situație am făcut următoarea chestie. Am o pernă mai micuță, pe aia am folosit-o drept suport pentru telefon (Samsung Galaxy Mini) iar eu mi-am mutat perna mare mai în spate, să nu fiu prea aproape de telefon. Lejer, comod, stas…

De acum am ce face când nu mi-e somn. Nu am televizor în cameră și soluția asta este cea mai bună pe care pot să o am. De obicei stăteam și mă uitam pe pereți, mă gândeam la blog și astfel îmi veneau și idei, o să am puțin de suferit pe tema asta, dar nu este o problemă.

6 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.