Ce să faci când ți se strică mașina de spălat

privire-expresivaCe decizii iei și pe cine suni atunci când ți se defectează mașina mea de spălat? Dacă ați avut probleme în trecut cu acest electrocasnic știti la fel de bine ca și mine că este o problemă ce trebuie rezolvată rapid pentru ca activitățile zilnice să decurgă normal. Eu am întâmpinat această problemă cu puțin timp în urmă și mi-a fost destul de greu în puținul timp în care a trebuit să mă descurc, să mă îmbrac cu puținele haine curate ce-mi rămăseseră.

Stau la bloc de puțin timp și încă nu mi-am cunoscut toți vecinii și încă nu sunt în relații de prietenie cu acel presupus Domn Ion ce se pricepe la toate. Astfel, având nevoie neapărat de mașina de spălat, a trebuit să intru pe Internet și să caut un service masina de spalat pentru a-mi pune viața în ordine. Acest lucru nu a fost foarte ușor pentru că există nenumărate service-uri destinate acestei activități și astfel, am luat fiecare firmî la analizat pentru a găsi ceea ce-mi trebuie.

După foarte puțin timp am reușit să dau de echipa Master Service, un veteran în acest domeniu al reparațiilor mașinilor de spălat. Ceea ce am citit pe site-ul lor de prezentare m-a determinat să-i aleg pe acești băieți și, după foarte puțin timp după repararea electrocasnicei, am primit aceeași recomandare din partea unui prieten. Băieții aceștia chiar dau dovadă de seriozitate. Am pus mâna pe telefon, am sunat, le-am prezentat problema și, în nici 30 de minute o echipă Master Service a fost la ușa mea.

Am fost foarte surprins de rapiditatea de care au dat dovadă dar, mai apoi am realizat că în fiecare sector al capitalei există un echipaj pregătit să intervină. Costurile reparației nu au fost foarte mari și ceea ce mi-a plăcut mult la acest service sunt acele mici servicii ce le oferă în mod gratuit, precum: deplasarea până la domiciliu, diagnosticarea mașinii de spălat și transportul până la service a mașinii de spălat.

Se pare că mașina mea de spălat a avut probleme foarte grave, mi-au explicat băieții la fața locului ceea ce trebuie făcut, mi-au zis care ar fi costurile și am decis să-i las să ducă mașina de spălat la service pentru a fi reparată. Acest lucru se întâmpla înainte de ora prânzului iar spre seară am fost sunat de cei de la Master Service, m-au întrebat dacă sunt acasă, le-am zis că da și, în foarte puțin timp mașina de spălat mi-a fost returnată complet funcțională. Mi-au dat garanția, am testat-o, am dat drumul unui program de spălare și totul a mers OK.

Deci, lucrurile au mers ca pe roate și în foarte puțin timp am reușit și eu să mă pun în ordine, să spăl tot mormanul de haine ce se adunase și acum, când sunt întrebat de prieteni dacă cunosc o firmă ce se pricepe foarte bine la reparatii pentru masina de spalat, le recomand Master Service pentru că merită și sunt sigur că oferă aceleași servicii de calitate de fiecare dată.

Un comentariu

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.