FaceBook-ul Moare

coolio_gest_incredibil_90343900Mi se pare prea cunoscută această perioadă prin care FaceBook-ul trece, am mai trecut prin asta în perioada Hi5. Nu cred că o să mai fie atât de sus FaceBook-ul pentru că iese ușor-ușor din ceea ce s-a vrut a fi. Nu cred că Zuckerberg a vrut să facă un site dedicat spam-ului, ci o rețea de socializare.

Nu cred că Zuckerberg a vrut ca proiectul lui să devină o mizerie, o cocină de porci (așa cum spune Spanac pe un grup de-al lui pe care își promovează toate articolele și toate posturile punându-le pe prima poziție). Trebuie să recunoaștem, cu toții cunoaștem această perioadă, experiența Hi5 e gata să se repete.

Ori trebuie făcut ceva la FaceBook, ori o să moară. Nu mă leg de faptul că și cel mai necăjit om are cont pe FaceBook chiar dacă nu are după ce bea apă, mă leg de faptul că devine un gunoi, nu sunt singurul care spune asta. Până la urmă, ce ne face să stăm pe FaceBook?

Nu jocurile sunt problema FaceBook-ului, nu cererile de prietenie sau de jocuri în cantități foarte mari, ci oamenii care au cont pe acest site de socializare. Vina decesului FaceBook o să fie purtată de cei ce muncesc la acest site, de cei care permit acest spam ordinar și probabil și de companiile sau trusturile care se promovează aici prin aceeași metodă – spam.

facebook-spam

6 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.