Exploreaza Clujul cu RINO Rent-a-Car: alege servicii de car rent in Cluj-Napoca. Afla detalii aici!

Cluj-Napoca este o destinatie din ce in ce mai populara in randul turistilor. Alege RINO Rent-a-Car si descopera orasul cu serviciile de car rental! Te intrebi cat costa? Afla aici!

Inainte de a-ti dezvalui pretul unui serviciu de tip car rent in Cluj Napoca, iti vom pune o intrebare importanta: de ce sa alegi acest serviciu daca orasul are o infrastructura destul de bine pusa la punct? Nu este un secret faptul ca autobuzele si tramvaiele Clujului sunt moderne si acopera o buna parte din oras, asadar ce ar aduce in plus un car rental? Pe scurt, este vorba de convenienta si intimitate, doua aspecte importante pentru oricine.

Beneficiile inchirierii unui autoturism

Avand in vedere ca poti inchiria o masina de la rino-rent-a-car.ro chiar de indata ce ai aterizat in aeroportul “Avram Iancu” Cluj-Napoca, acest avantaj deja prezinta un atu. Alte tipuri de servicii si solutii de transport pot fi scumpe, iar orarul mijloacelor de transport in comun poate sa nu coincida cu orarul tau, mai ales daca te grabesti. Astfel, daca alegi sa inchiriezi o masina, vei putea economisi din start timp si bani, in special daca iei in considerare sederea in oras pentru mai multe zile.

In plus, daca faci o vizita Clujului si din interes de serviciu, vei putea beneficia de intimitate atunci cand alegi sa inchiriezi o masina. Spre deosebire de mijloacele de transport in comun in mod special, vei putea purta conversatii private la telefon sau fizic sau sa te folosesti de masina sa ajungi in locatii greu accesibile cu transportul in comun – avand in vedere ca multe firme au sediul in afara orasului, cum ar fi in parcurile tehnologice de la cateva zeci de kilometri distanta.

Experienta condusului in Cluj-Napoca

Odata cu modernizarea orasului, traficul a fost fluidizat. Cei care nu au mai vizitat orasul de cativa ani vor avea o surpriza placuta, avand in vedere schimbarile infrastructurale pozitive aduse strazilor principale. Asadar, nu este de mirare ca multe persoane aleg sa faca naveta intre cartierele limitrofe si oras cu masina. Cei care conduc pentru prima data in Cluj-Napoca nu vor avea astfel o experienta placuta de condus, deoarece benzile sunt bine delimitate, iar semnele de circulatie sunt aranjate corespunzator. In plus, clujenii sunt recunoscuti ca fiind rabdatori; asadar, vor da dovada de intelegere in trafic.

Cat costa sa inchiriezi o masina de la RINO Rent-a-Car?

Depinde de modelul masinii si perioada pe care o inchiriezi. De exemplu, o Dacia Logan inchiriata pe 3 zile va costa incepand cu 99 Euro, in timp ce un model mai scump, precum Mercedes-Benz E220 4Matic Automat poate incepe de la 330 Euro, pentru acelasi numar de zile. Asadar, depinde de bugetul tau si cat timp planuiesti sa inchiriezi. In plus, firma de inchirieri pune la dispozitia clientilor si oferte avantajoase in vedere inchirierii unei masini pe termen lung.

Vei beneficia si de toate avantajele pe care le vei gasi si in cadrul site-ului lor oficial, asadar, nu mai sta pe ganduri. Contacteaza acum RINO Rent-a-Car pentru a face o rezervare!

Contact:

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.