Experimentul ProBux

ptcCurând mi-am deschis un cont la ProBux, un prieten mi-a spus câteva lucruri care m-au făcut să revin la metodele de a face bani pe net încercate acum doi-trei ani. Știu, acum o să-mi spuneți că îmi pierd timpul cu ptc-urile și că nu am să scot niciodată bani din aceste site-uri. Eu vreau să demonstrez că se poate, se pot face bani din orice, nu degeaba o vorba sună cam așa: „Bani din piatră seacă.”

ProBux îți dă câte 0.01 cenți pentru fiecare click, sunt 4 astfel de reclame, restul sunt plătite foarte prost. Deci am zilnic 0.04 în doar 2 minute. Foarte puțin.

Mi-am băgat refferali în valoare totală de 10$. Acum primesc câte 0.02 din partea celor 50 de refferali care dau click-urile pe cele patru reclame plătite cu 0.01. Parcă se adună ceva, așa-i? Contul îl am de 10 zile. În aceste 10 zile am reușit să adun 1.25$ (click-urile mele + click-uri refferali).

În maxim două săptămâni îmi scot investiția, refferalii expiră peste o lună, deci o să am și un profit micuț de pe urma lor. Ușor-ușor mă ridic și acolo, sper ca peste câteva luni să scriu aici despre alte sume.

Dacă vreți să încercați și voi, vă rog să vă faceți cont de pe link-ul meu, să scot și eu câțiva cenți de pe urma voastră : http://www.probux.com/?r=alextest

PS: Știu că am scris acum ceva timp că nu te poți îmbogăți de pe urma ptc-urilor, îmi susțin și acum părerea, dar vreau să mai încerc odată, să văd cum este când investești. La prima vedere, sunt o prostie, dar Iulian Grecu mi-a dat o idee bună, let’s try!
Am mai scris în primele postări de pe acest blog că o să mă răzgândesc, că o să-mi schimb părerile despre anumite lucruri, dacă atunci am spus că ptc-urile sunt o prostie, acum sunt dispus să mai încerc odată un astfel de site.

Un comentariu

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.