Experiență: Sala De Forță

sportRecent mi-a expirat abonamentul la sală, deci am făcut o lună. Așa cum am promis, o să-mi scriu părerea despre această experiență aici. Mi-a plăcut foarte mult, am fost în fiecare zi și am respectat antrenamentul de începători. Rezultate sunt, dar nu atât de vizibile cum și-ar imagina unii.

În primul rând, mă simt mult mai bine în corpul meu, mușchii s-au mai întărit și alții au mai crescut puțin. Nu știu cum să descriu exact această senzație și mi-e frică să nu exagerez, dar parcă mă simt mai puternic.
În această lună am căpătat și o condiție fizică mai bună, pot alerga mai mult fără să obosesc, iar limitele mele sunt mai greu acum de doborât.

În al doilea rând, dormeam mult mai bine în acea perioadă și mă odihneam foarte bine. Excluzând primele zile, aveam mereu energie chiar și după 2 ore de antrenament. În acea lună am reușit să dau și jos puțin.

Vreau să spun, înainte să închei, că această experiență m-a ajutat foarte mult. Acum sunt mult mai atent cu tot ceea ce fac, sunt mai atent ce mănânc și cât mănânc, sunt mai atent la ce beau și cât beau și nu uit niciodată să fac multă mișcare.

Abia aștept să trec cu bine de teze și să-mi fac un nou abonament. Recomand tuturor, este o experiență frumoasă și sănătoasă. În sala de forță nu numai că îți întărești sănătatea și crești masa musculară, dar cunoști și noi oameni care ți-ar putea deveni prieteni.

Decât să lenevești în fața calculatorului, mai bine și mai sănătos ar fi să-ți faci un abonament la o sală de forță, garantez că o să vă placă!

click aici pentru o imagine din sala de forță!

6 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.