Experiența mea cu BlaBlaCar

Din motive de trecut pe roșu, nu m-am putut deplasa cu mașina mea la Brașov, unde am avut o evaluare cel puțin interesantă și am fost nevoit să apelez la alte mijloace de transport pentru a efectua drumul Iași-Brașov și Brașov-Iași.

Am plecat din capitala Moldovei cu trenul și am mers cca 8 ore cu trenul, drumul lung, pasageri cu mirosuri care mai de care mai dezgustătoare, știți deja povestea clasică și părerea mea despre călătorii cu trenul. Pentru că am vrut să evit acești nervi, am apelat la altă soluție – BlaBlaCar – pentru a mă întoarce, nu pentru că auzisem foarte multe despre ei, ci pentru că mi-au apărut ca varianta cea mai scurtă de deplasare între cele două mari orașe.

Am avut norocul să prind un șofer tânăr, cu care am socializat mult, ne-am povestit lucruri și drumul a fost foarte ok și relaxant, cu toate că eram sceptic pentru alegerea făcută.

Acum, nu știu cât de ok este serviciul ăsta la modul general, mă gândesc că e aiurea să mergi într-o mașină cu niște necunoscuți dacă aceștia nu sunt foarte sociabili, asta ca pasager, iar ca șofer.. dacă prinzi niște pasageri dezordonați, care-ți murdăresc mașina, care miros, care fac scandal sau sunt foarte periculoși, cum procedezi?

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.