Există produse care ajută la slăbit?

Pentru că se aproprie sfârșitul iernii, deci și debutul vremii calde, trebuie să ne pregătim pentru această perioadă și să ne prindă în cea mai bună formă fizică. Nu mi-a plăcut niciodată să-mi fie rușine cu modul în care arăt, așadar încerc mereu să-mi mențin forma fizică într-o stare optimă. Dar dacă totuși am luat câteva kilograme în plus și nu mă mai simt confortabil în pielea mea, mă apuc imediat de sport și apelez la unele sfaturi pentru sănătate care să mă ajute să scap de surplusul de grăsime care este complet inestetic, dar și foarte nesănătos.

De-a lungul timpului, am încercat mai multe alimente care se bănuiau a fi folositoare pentru slăbit, dar foarte puține dintre acestea m-au convins și m-au făcut să achiziționez din nou. Multe dintre produsele bune, care m-au făcut să cred în existența produselor care ajută corpul să scape de grăsime sunt de pe site-uri ca verzuliu.ro. Am achiziționat, așadar, o listă de produse printre care se enumerau și câteva cutii de ceai pentru slăbit, ceai pentru sațietate, dar și unele fructe exotice pe care mi le preparăm cu un shake proteic.

La început nu am știut cum să le folosesc pentru că eram mult prea comod pentru a mă documenta destul de amănunțit înainte să le consum, deci nu-și făceau efectul așteptat. Cu sfaturile celor de la Verzuliu am reușit să strecor aceste produse în alimentația mea și așa am ajuns în punctul în care m-am putut bucura de efectele așteptate.

Nu am o formă fizică constantă, la modul că slăbesc foarte mult în fiecare vară și pun câteva kilograme în plus în fiecare iarnă. Încă nu am reușit să ajung la o balanță și să mă mențin la greutatea potrivită pentru că nu sunt constant în activitatea mea fizică.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.