AlexScrie.Ro

Exemple de cadouri pentru femei

Ieri am scris un articol care sper să fie util pentru fetele și femeile ce vor să le facă un cadou frumos bărbaților din viața lor. Astăzi am să încerc să dau câteva exemple potrivite și pentru noi, bărbații indeciși când vine vorba despre cadouri. Scriu cu teamă articolul ăsta pentru că femeile sunt speciale, frumoase și foarte diferite.

1. Florile și ciocolata nu trebuie să lipsească niciodată
Ele sunt obișnuite să primească aceste lucruri din partea noastră, le place și le așteaptă de fiecare dată când li se cuvine câte un cadou. Orice cadou însoțit de flori și ciocolată are șanse mai mari să fie unul plăcut de ea.

2. Un parfum mai delicat
O să le placă să primească parfumul lor preferat sau unul care vine de la o firmă mai cunoscută și are și un miros drăguț. Aici e cu dute-vino, se poate întâmpla să nu ghicești exact mirosul lor preferat, iar cadoul tău va sta pentru mult timp în dulapul cu celelalte parfumuri nefolosite.
Câteva parfumuri potrivite la prețuri bune găsiți aici.

3. Bijuterii sau accesorii vestimentare
Cu bijuteriile nu aveți cum să dați greș. Bănuiesc că nu faci cadou unei persoane pe care nu o cunoști deloc și mă bazez pe asta. Astfel, consider că tu știi deja ce stil abordează tipa și vei ști ce bijuterie să-i cumperi în funcție de stilul și hainele ei.
Accesoriile vestimentare trebuiesc alese tot în fuctie de garderoba ei.

4. O vacanță surpriză într-un loc pe care știi că-l iubește
Acest exemplu poate fi folosit doar în cazul în care doriți să-i faceți o surpriză frumoasă iubitei sau soției. Consider că fiecare femeie are un loc care o liniștește, un loc în care vrea să fie când este supărată, stresată sau nervoasă. O excursie în acel loc iubit de ea poate fi cel mai frumos cadou la care cu siguranță nu s-ar fi gândit.

Exemplele de mai sus sunt ceea ce consider eu că ar mulțumi o femeie. Trebuie să vă anunț că nu sunt cel mai priceput în concepția feminină și nu garantez pentru succesul vostru.

leneveala

Fii primul care comentează!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

arhivă