Top idei de cadouri pentru femei

Am scris un articol care sper să fie util pentru bărbații ce vor să le facă un cadou frumos femeilor din viața lor. Astăzi am să încerc să dau câteva exemple potrivite și pentru noi, bărbații indeciși când vine vorba despre cadouri. Scriu cu teamă articolul ăsta pentru că femeile sunt speciale, frumoase și foarte diferite. Am pregătit mai multe idei de cadouri pentru femei de care să țineți cont.

Sunt câteva mici trucuri de care nu trebuie să uitați. Femeile pun mare accent pe detalii. Dacă îți dorești să-ți impresionezi partenera, atunci trebuie să fii exemplar, nu doar în momentul în care îi oferi un cadou, ci în fiecare zi.

Iată câteva idei de cadouri pentru femei de care să ții cont

1. Florile și ciocolata nu trebuie să lipsească niciodată
Ele sunt obișnuite să primească aceste lucruri din partea noastră, le place și le așteaptă de fiecare dată când li se cuvine câte un cadou. Orice cadou însoțit de flori și ciocolată are șanse mai mari să fie unul plăcut de ea.

Alege de AICI o ciocolată delicioasă pentru partenera ta!

2. Un parfum mai delicat
O să le placă să primească parfumul lor preferat sau unul care vine de la o firmă mai cunoscută și are și un miros drăguț. Aici e cu dute-vino, se poate întâmpla să nu ghicești exact mirosul lor preferat, iar cadoul tău va sta pentru mult timp în dulapul cu celelalte parfumuri nefolosite.

Câteva parfumuri potrivite la prețuri bune găsiți AICI.

3. Bijuterii sau accesorii vestimentare
Cu bijuteriile nu aveți cum să dați greș. Bănuiesc că nu faci cadou unei persoane pe care nu o cunoști deloc și mă bazez pe asta. Astfel, consider că tu știi deja ce stil abordează tipa și vei ști ce bijuterie să-i cumperi în funcție de stilul și hainele ei.
Accesoriile vestimentare trebuiesc alese tot în fuctie de garderoba ei.

4. O vacanță surpriză într-un loc pe care știi că-l iubește
Acest exemplu poate fi folosit doar în cazul în care doriți să-i faceți o surpriză frumoasă iubitei sau soției. Consider că fiecare femeie are un loc care o liniștește, un loc în care vrea să fie când este supărată, stresată sau nervoasă. O excursie în acel loc iubit de ea poate fi cel mai frumos cadou la care cu siguranță nu s-ar fi gândit.

Exemplele de mai sus sunt ceea ce consider eu că ar mulțumi o femeie. Trebuie să vă anunț că nu sunt cel mai priceput în concepția feminină și nu garantez pentru succesul vostru.

Cadourile pe care le oferiți pot diferi în funcție de persoana care urmează să le primească. Acordați-i femeii atenție. Acest lucru o să vă scoată la iveală plăcerile ei. Cele mai frumoase cadouri sunt cele specifice. Fiecare femeie va aprecia dacă ești atent și-i înțelegi nevoile.

 

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.