AlexScrie.Ro

„Este O Greșeală”

teapa-momentului-doi-tineri-au-pierdut-1-6-miliarde-de-dolari-intr-o-singura-zi_size1Levi se ține de treabă și scoate niște videoclipuri extrem de bune, unele te mișcă, altele sunt amuzante, iar altele te fac să te gândești la viață, la ce a fost și ce va fi. Am găsit ieri acest videoclip, amuzant dar foarte adevărat, tuturor ni s-a întâmplat să luăm un produs de pe raft fiind conștienți că ne costă 5 lei, iar la casă să ne trezim că trebuie să plătim 6 lei sau mai mult, când cerem explicații tot timpul se termină cu „ne scuzați, a fost o greșeală”, dar cu toții știm că lucrurile nu stau tocmai așa, ci că este doar o încercare de țeapă.

O să procedez ca în videoclip data viitoare când mi se întâmplă acest lucru.
Am să promovez materialele lui Levi mereu pentru că face o treabă extrem de bună, de el puteți da pe YouTube, pe canalul StudioB2kBS, subscribe că merită!

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • In ultimul filmulet a facut ceva ce mi-a placut foarte mult, a spus o poveste folosindu-se si de grafica, a combinat doua chestii si mi-a placut. Il recomand!

  • Îmi place și mie Levi! Face videouri interesante! Din păcate, astfel de „greșeli” se cam întâmplă. Și de multe ori o lași baltă și cumperi produsul la „noul preț”. Am pățit și eu să cumpăr „batoane de cereale” (nu multe) și nu aveau toate același preț deși erau de la aceeași „firmă”. Bineînțeles, la casă le-a încasat pe toate cu același preț (cel mai mare). Mi-am dat seama asta abia după ce am părăsit supermarketul și m-am uitat pe bon. 🙂

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.